Activeer je vitaliteitsprogramma!

Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Bied je een vitaliteitsprogramma voor het personeel, maken ze er geen gebruik van! Ken je deze frustratie? We lossen het op! Communicatie (kanalen), activatie, creativiteit, afwisseling. Een flexibele activatiemanager is het antwoord.

Passief wordt actief

De titel ‘topsporter’ of  ‘gezondheidsgoeroe’ is niet voor iedereen weggelegd. Maar van wie moet dat ook? Belangrijk is dat alle medewerkers op de hoogte zijn van het programma en de mogelijkheden kennen. Kortom: verlaag alle drempels en kom tot een optimaal en duurzaam resultaat.

Activatie pakket op maat:

  • Communicatieplan en uitvoering
  • Een gespecialiseerde activatiemanager
  • Flexibel en schaalbaar (op – en af schaalbaar)
  • Ook online mogelijk
  • Bespaar zakelijk door ESF-subsidie aan te vragen

Innerlijke motivatie

Je kunt niemand dwingen, dus de motivatie moet van binnen komen. De activatiemanager start met het formuleren van heldere doelstellingen n.a.v. een analyse. Deze doelstellingen zijn de grondslag van een activatieplanning met bijpassende communicatie.

Gedurende het hele project het je onbeperkt toegang tot onze vitaliteitsspecialisten en jouw persoonlijke activatiemanager. Ben je benieuwd naar wat dit programma voor het vitaliteitsmanagement van jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden alle vragen.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Strategisch vitalteitsbeleid?

Ben je nog geen klant bij ons, maar wil je wel graag even een keer sparren over jouw vitaliteitsbeleid? Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Vraag gerust gratis en vrijblijvend een Strategiegesprek aan.

Vraag het strategie gesprek aan. Meer dan 200 bedrijven gingen je al voor.

vitaliteitsprogramma

Wil je liever direct een antwoord?

Scroll naar top