Activeer je vitaliteitsprogramma!

Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Bied je een vitaliteitsprogramma voor het personeel, maken ze er geen gebruik van! Ken je deze frustratie? We lossen het op! Communicatie (kanalen), activatie, creativiteit, afwisseling. Een flexibele activatiemanager is het antwoord.

Passief wordt actief

De titel ‘topsporter’ of  ‘gezondheidsgoeroe’ is niet voor iedereen weggelegd. Maar van wie moet dat ook? Belangrijk is dat alle medewerkers op de hoogte zijn van het programma en de mogelijkheden kennen. Kortom: verlaag alle drempels en kom tot een optimaal en duurzaam resultaat.

Activatie pakket op maat:

  • Communicatieplan en uitvoering
  • Een gespecialiseerde activatiemanager
  • Flexibel en schaalbaar (op – en af schaalbaar)
  • Ook online mogelijk
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Innerlijke motivatie

Je kunt niemand dwingen, dus de motivatie moet van binnen komen. De activatiemanager start met het formuleren van heldere doelstellingen n.a.v. een analyse. Deze doelstellingen zijn de grondslag van een activatieplanning met bijpassende communicatie.

Gedurende het hele project het je onbeperkt toegang tot onze vitaliteitsspecialisten en jouw persoonlijke activatiemanager. Ben je benieuwd naar wat dit programma voor het vitaliteitsmanagement van jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden alle vragen.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Aanvragen Gratis Strategie Gesprek

Hoe ziet een integraal vitaliteitsbeleid eruit tijdens en straks na Corona? Dat is wat we ons allemaal afvragen. We hebben geleerd wat goed werkt en wat niet.

Ook brengt het uitdagingen met zich mee. Hoe houden we bijvoorbeeld onze medewerkers vitaal, productief, bevlogen en maximaal inzetbaar? In dit strategiegesprek geven we je concrete handvatten waar je direct iets mee kan.

Vraag het strategie gesprek aan. Meer dan 200 bedrijven gingen je al voor.

Gratis Strategiegesprek

Wil je liever direct een antwoord?

Scroll naar top