Workshop Ademhaling tegen stressklachten

Workshop Ademhaling tegen stress

Je leeft zoals je ademhaalt. Dit klinkt misschien ‘zweef’, maar denk er maar eens over na. Wanneer je niet lekker ademt, raak je vanzelf verkrampt, gespannen of duizelig. Je wordt onrustig en zo ontstaan er klachten in je lichaam.

Ademhalingstechnieken

Optimaliseer je ademhaling en er ontstaat meer ruimte in je lichaam. Dit zorgt voor ontspanning, ook in je hoofd. Tijdens de workshop Ademhaling van De Fitte Medewerker maak je kennis met een aantal effectieve ademhalingstechnieken. Ademhalen is erg persoonlijk, dus ontdek welke techniek het beste bij jou past. Door te veranderen van ademhaling kun je bijvoorbeeld je gemoedstoestand veranderen. Ook bevordert het je vitaliteit, ontspanning en gezondheid.

  • Duur in overleg (vanaf 1 uur)
  • Op locatie of online
  • Individueel of in groepsverband
  • Onder begeleiding van een ademhalingscoach
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Praktijkgerichte workshop

Tijdens de workshop stap je in valkuilen, maar zoek je ook naar oplossingen. De workshop Ademhaling is vooral gericht op de praktijk je kunt er daarna direct aan de slag met wat je geleerd hebt. Laagdrempelig en geschikt voor vrijwel iedereen. Interessant? Klik op ‘contact’ voor de tarieven.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?