Advent kalender bij jou op werk

De Advent Kalender is een interactieve game voor thuiswerkers! Dat vele thuiswerken is fijn, maar echt verbinding opzoeken met collega’s is lastig. Dit voel je. Herkenbaar? De Advent Kalender zorgt voor verbinding, beweging en plezier.

Met deze online team building game vormen de medewerkers teams. Iedereen gaat afzonderlijk dagelijks aan de slag met batches te verdienen. Je speelt dagelijks je batches weg. Beantwoord vragen en voer allerlei leuke en vitale challenges uit. Dagje geen zin? Jouw teamleden houden je scherp en jij hen!

Op weg naar de overwinning met je team

De Advent Kalender is een synoniem voor ideale kerst teambuilding. Je houdt elkaar op de hoogte, deelt foto’s en stuurt filmpjes door. Hoeveel levels klimmen jullie samen?

Klinkt dit als een perfecte oplossing voor jouw bedrijf? Contact ons! Wij geven je meer informatie of een demo. Neem direct contact op en wij bespreken de mogelijkheden.

Ideale teambuilding richting Kerst of 2023

Binnen bewegen is een laagdrempelige manier op vitaal te blijven. En wat dacht je ervan; je hebt gelijk een ideaal communicatie middel. Nieuw product, nieuwe dienst; je kunt dit gemakkelijk delen in deze app. Ben jij klaar voor de decembermaand en het nieuwe jaar?

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Advent kalender bij jou op werk

Specificaties

  • Duur: vanaf 30 minuten tot 2 maanden (in overleg, op maat)
  • Op locatie, online of hybride
  • Individueel, maar in teamverband
  • Bepaal zelf het genre, opdrachten en vragen
  • Begeleiding via een speciaal ontwikkelde app
  • Keuze uit: een volledig vitaliteitsprogramma, een eenmalige of regelmatige activiteit 
  • Je kunt ook kiezen voor onze stappen challenge
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Feedback is iets anders dan je ongezouten mening geven. Door op de juiste manier feedback te geven én te ontvangen, kan een team uitgroeien tot een toponderneming. Zo belangrijk is het. Profiteer van deze kennis en kies voor de workshop Feedback Geven & Ontvangen.Alles over feedbackSommige mensen zien een vraag om feedback als een kans

Bekijk
Workshop feedback geven en ontvangen

Lachen is zo ontzettend belangrijk! En iedereen spreekt deze universele taal. Lach samen met je collega’s en kom snel op 1 lijn. Ontdek de leuke dingen in een ander en verbeter zo tegelijkertijd de samenwerking. Een gemakkelijke en effectieve workshop.Lachworkshop in teamverbandSpanning, verdriet en zorgen lach je niet weg. Maar je kunt lachen wel inzetten

Bekijk
Lachworkshop: zet je lachspieren aan het werk

Sporten op het werk: dansen Denk aan Zumba, Aerobics, streetdance. Schud de spieren los, voel de muziek en maak plezier. Laad je weer helemaal op en dans stress rondom vergaderingen, notities en deadlines van je af!Dans alle werkdruk van je afWat voor muziek het wordt, dat kiezen jullie zelf. Maar dat het gaat swingen, dat

Bekijk
Sporten op het werk: dansen

Razendsnel stijgt de energie. Mensen komen zelfs al in beweging. Haka, bekend van de wereldberoemde openingsdans bij rugby. Jaag je tegenstanders de stuipen op het lijf en voel de veerkracht in je lichaam. Geweldig ter ontspanning, ideaal als aftrap voor bijvoorbeeld een dag vol meetings.Doe de Haka WorkshopDeze Haka Workshop maakt de dag als geen

Bekijk
Haka workshop, krachtige teambuilding
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.