Boost your Looks op kantoor en thuis

Zichtbaarheid is in deze tijd belangrijk onderwerp. Of je het nu wil of niet. We netwerken, gebruiken social media en we scannen door profielen en websites als we op zoek zijn naar iemand of informatie. Hoe maak jezelf zichtbaar op de manier die bij je past? 

Resultaat? Zelfverzekerdheid!

Tijdens de interactieve workshop Boost je Looks wordt je meegenomen in de wereld van non-verbale communicatie, uiterlijke presentatie en de kracht van kleur. Simpele do’s en don’t stromen over, maar maken voor jou gemakkelijk een groot verschil.  Dit alles in verbinding tussen het innerlijk en uiterlijk. Kleding gaat voor je werken in relatie tot het doel en situatie.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat hoe jij jezelf ziet en je over jezelf voelt, doorwerkt op je vitaliteit. Je bent je er wellicht niet zo van bewust, maar hoe jij jezelf ZIET, werkt door op jouw productiviteit, daadkracht, veerkracht, verbeeldingskracht en noem maar op. Dat wat jij aantrekt kan zomaar een super productieve werkdag opleveren of juist meer creativiteit in je los maken.⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Een beeld over jouw talenten, persoonlijkheid en potentieel: in 3 sec!

Een team dat zichzelf goed kent en zelfverzekerd is, zal jouw onderneming naar de top brengen. Maak deze workshop onderdeel van het vitaliteitsplan of teambuilding activiteit, want zelfverzekerdheid hoort bij een gezonde organisatie. Met alle voordelen die hieruit voortvloeien. Neem contact met ons op en we geven je alle informatie waar je nu waarschijnlijk om zit te springen. Vrijblijvend natuurlijk.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Boost your looks op kantoor

Specificaties

  • Duur: 45 a 60 minuten
  • Als energizer of workshop
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Ons advies: programma Boost your Looks
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Andere bekeken ook:

Feedback is iets anders dan je ongezouten mening geven. Door op de juiste manier feedback te geven én te ontvangen, kan een team uitgroeien tot een toponderneming. Zo belangrijk is het. Dit leer je niet van de een op de andere dag, maar vraagt inzicht en oefening. Profiteer van deze kennis en kies voor de

Bekijk
Workshop feedback geven en ontvangen

Zittend werk is niet goed voor je spieren, dat is over het algemeen wel bekend. De oplossing kan simpel zijn: denk aan een stoelmassage. En dat gewoon op kantoor (of thuis) . Een stoelmassage duurt 15 minuten en is full focus op de ‘probleemgebieden’ zoals nek, schouders en armen. In deze korte tijd is de doorbloeding van

Bekijk
Zeer gewaardeerd: stoelmassage

Een workshop vol hilariteit, ontspanning en verbinding. Zingen met collega’s, daar had je vast nog niet aan gedacht? Iedereen kan zingen, ook jij. En dit gaan we je laten zien tijdens de workshop Zingen met Collega’s.Van online pubquiz tot miniconcertNa deze workshop heb je de fijne kneepjes van het zingen helemaal onder de knie. Net

Bekijk
Teambuilding: zingen met collega’s

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat zijn jouw kwaliteiten en wie ben jij diep van binnen eigenlijk? Om volledig en optimaal te kunnen functioneren, is het wel heel erg handig om dit te weten.Wat is personal branding?Bij personal branding bekijk je jezelf als het ware als een merk. Wat zijn jouw

Bekijk
Personal branding workshop
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.