Sporten op het werk: Empowerment & Boxing

Sporten: Empowerment & Boxing

Empowerment op het werk; gaaf! Maar wat is het eigenlijk precies? Kort samengevat kunnen we ‘empowerment’ omschrijven als: het vinden en vergroten van je eigen kracht en capaciteiten. Iedereen heeft ervaringen, wensen en talenten. De keuze is aan jou wat je daar mee doet.

Empowerment in combinatie met boksen

Meer vertrouwen krijgen in je eigen kunnen. En minder bescheiden en meer zichtbaar willen zijn. Deze wensen passen goed bij de combinatie van empowerment en boksen. Door de sessies Empowerment & Boxing krijgen de deelnemers meer zelfvertrouwen, plus een betere fysieke en mentale gezondheid. Past helemaal in het plaatje van ‘vitaliteit op het werk’.

Kom in je eigen kracht

  • Duur in overleg (vanaf 1 uur)
  • Op het werk/kantoor
  • In groepsverband
  • Fiscaal voordelig; bespaar tot 40%

Een professionele trainer zet het empowerment centraal; in je eigen kracht komen, meer zelfvertrouwen krijgen en je bewust worden van je eigen energie en weerbaarheid. Je leert initiatieven nemen, dynamisch in het leven te staan en hoe om te gaan met weerstand. Je put diep uit jezelf terwijl je actief betrokken wordt bij de inhoud en uitvoering van het trainingsprogramma.

Klinkt dit initiatief perfect voor mensen in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je van alle informatie die je wenst.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?