Brigit

Brigit

Yoga Specialist

“Een fit lichaam”  betekent voor mij het hebben van een gezond en flexibel lichaam. Dit zorgt ervoor dat je stress veel beter aan kunt.

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar yogadocent. Ik heb een Hatha- en Raja docentenopleiding van drie jaar gevolgd en heb in de yoga echt mijn passie gevonden. Het hebben van plezier tijdens de yoga is ook heel belangrijk voor mij. Zo vind ik het prettig om mooie muziek af te spelen tijdens mijn lessen omdat muziek heerlijk is. Je hoeft voor yoga totaal niet lenig te zijn, hoewel het een fijne toevoeging is voor je lichaam. Als je flexibel bent heb je minder last van blessures en stress.  Elke les eindig ik met een eindontspanning/meditatie om te zorgen dat alle stress uit je lichaam en hoofd wegvloeit.

“Een fit lichaam”  betekend voor mij het hebben van een gezond en flexibel lichaam. Dit zorgt ervoor dat je stress veel beter aan kunt.

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar yogadocent. Ik heb een Hatha- en Raja docentenopleiding van drie jaar gevolgd en heb in de yoga echt mijn passie gevonden. Het hebben van plezier tijdens de yoga is ook heel belangrijk voor mij. Zo vindt ik het prettig om mooie muziek af te spelen tijdens mijn lessen omdat muziek heerlijk is voor de je. Je hoeft voor yoga totaal niet lenig te zijn, hoewel het een fijne toevoeging is voor je lichaam. Als je flexibel bent heb je minder last van blessures en stress.  Elke les eindig ik met een eindontspanning/meditatie om te zorgen dat alle stress uit je lichaam en hoofd wegvloeit.

Yoga Specialist
Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Proefles aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Proefles formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?