Derk

Derk

Stoelmasseur
Een fit lichaam betekent voor mij een balans tussen geest, lichaam en ziel. Het “body, mind & soul” beginsel. Naast de basis dingen als sporten en voeding zijn wij er om het geraamte en alles wat daaraan vast zit (lees de gewrichten, pezen en spieren) te doen laten ontspannen met onze specialisten op het gebied van kantoor stoelmassages.

Een van de redenen waarvoor ik stoelmassages geef bij het Gezonde Lichaam is de  diversiteit van de klanten binnen deze organisatie  en soms worden er hele vitaliteitsdagen opgezet met allerlei sportactiviteiten waarbij werknemers even een ouderwetse “sportdag” beleven.

Los van mijn stoelmassage activiteiten ben ik professioneel musicus. Ik speel jazz piano, treedt ieder weekend op met jazz formaties en ik heb een eigen DJ live concept voor prive- en bedrijfsfeesten. Verder componeer ik eigen muziek in de hoek van lounge, soulful house, jazz funk & soul.
Als pianist heb ik sinds ik vijf ben eigenlijk al vrij sterke handen en vingers ontwikkelt en een goed gevoel voor het volgen van de spiergroepen, pezen en gewrichten. Mensen ervaren de virtuose pianovingers die ik toepas voor de specifieke bewegingen die je bij stoelmassages maakt als zeer prettig.Ik sta bekend als een masseur die lekker stevig masseert en in het tijdsbestek van een gedegen kantoor massage de mensen in hun nek-, schouder- en rug gebied echt even helemaal open masseert. Alsmede houding correctie tips meegeef voor de vele uren die zij vervolgens weer achter hun computer of telefoon gaan maken.
Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?