Digitaal vitaal blijven met collega’s

Online bewegen: met collega's

Samen sporten met collega’s, want iedereen zit tenslotte in hetzelfde schuitje. We werken thuis, we bewegen te weinig en we missen de sociale contacten. Dit maakt digitaal samen sporten het ideale middel om in beweging te blijven én verbinding te houden met je collega’s. 

Staan alle laptops klaar? Ready, set. Go! De oefeningen zijn duidelijk en je hebt geen hulpmiddelen nodig. De trainer geeft feedback en je collega’s motiveren jou net zo hard als jij hen. De sfeer is goed en iedereen doet mee, daar zorgt de trainer wel voor. Niet zo’n fanatieke sporter? Geeft niks! Alle beetjes helpen. Zo blijven alle collega’s fit, vitaal en betrokken.

Samen thuis sporten op je eigen niveau

Fit beginnen of sluiten jullie de dag liever samen af? Dagelijks of 1 keer week? Een dag en tijdstip is natuurlijk zo gekozen. De les is uiteraard onder begeleiding van opzwepende muziek.

Werkgeversvoordelen van sporten op het werk

Wanneer collega’s samen (digitaal) sporten levert dit een hele lijst met voordelen voor de werkgever op. Een gezonde organisatie bestaat over het algemeen uit medewerkers die zich vitaal, energiek en gerespecteerd voelen. Beloon de mensen uit jouw organisatie met een vitaliteitsprogramma en jij trakteert jezelf op een dalend ziekteverzuim. Het gevoel van waardering, uit zich in loyaliteit. Men werkt als vanzelf beter, harder en efficiënter samen en daarnaast ga je zien dat men alerter en productiever is en zich vaker flexibel opstellen naar anderen.

Interessant voor jou? Neem direct contact op en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Michiel Huitema: Director KVK
Michiel Huitema: Director KVK
"Teambuilding op afstand"
Lees verder
Heb een leuke online workshop (online bootcamp) gehad.
Lucia: Assistant Blijf Groep
Lucia: Assistant Blijf Groep
"Goede online workshops"
Lees verder
Wij hebben eerder workshops afgenomen maar door de Corona was het ook mogelijk om dit online te doen. Bijzonder goed geholpen met de verschillende online systemen
Femke: HR Social Blue
Femke: HR Social Blue
"Mindfulness informatie & actief"
Lees verder
We zijn erg te spreken over het snelle en persoonlijke contact om de workshop te regelen. De inhoud van de workshop was zowel informatief als actief en werd door alle collega's als positief ervaren.
René Fernhout: Manager GVB
René Fernhout: Manager GVB
"Bijzonder stimulerend"
Lees verder
De gedrevenheid en het enthousiasme waarmee zij dit doen is bijzonder stimulerend. De deelnemers waren zeer te spreken over de stoelmassages en sportactiviteiten.
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
"Volledig naar tevredenheid"
Lees verder
Met plezier hebben we een Online Teamdag laten organiseren voor onze HR collega's. Aanrader!
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
"Prettige communicatie"
Lees verder
Prettige communicatie, leuke trainer! Denk met de klant mee en bedenken een uitdagend programma op maat voor alle deelnemers.
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
"Relevant en pakkend"
Lees verder
Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. De drie blokken waarin ''aanwezigheid'' werd afgewisseld met theorie of stof tot nadenken maakte het uur toegankelijk
Wendy Baars: HR Eventim
Wendy Baars: HR Eventim
"Gezondheidsdag groot succes"
Lees verder
Onze gezondheidsdag was een groot succes. De workshops waren goed georganiseerd, de (gehoor)testen met de vingerprik een groot succes en vooral de stoelmassages waren heerlijk!
Previous
Next

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?