EFT Workshop: Hoe werk het?EFT Workshop: Hoe werkt het?

Loop jij dagelijks tegen stress en/of angsten aan? En hoe zou je het vinden als deze negatieve emoties meer zelf in de hand hebt en dus ook kunt verminderen? Tijdens de workshop EFT Klopmethoden leer je er beter mee omgaan. Thuis en op je werk. Gewoon in het dagelijks leven.

Leer stress te neutraliseren

Deze methode werkt direct in het reduceren van stress: frustraties, onzekerheden, angsten en meer verwarrende emoties. Pas je het op de juiste manier toe, dan is het effect zelfs blijvend. Last van nare ervaringen en/of herinneringen die ook stress opleveren? Leer deze neutraal te maken. De herinnering blijft, maar je voelt er niets meer bij.

Workshop reduceren van stress

Tijdens de workshop EFT Klopmethoden werken we aan een specifiek persoonlijk probleem. Dit probleem hoef je niet met anderen te delen. Je hoeft zelfs helemaal niet over dit probleem te praten om het met EFT op te kunnen lossen.

Iedereen heeft wel iets waarin hij/zij meer ruimte, meer rust en meer vrijheid wil ervaren. Daarin verschillen we allemaal niet zoveel van elkaar. Je verlaat de workshop in elk geval een stuk lichter dan hoe je erin stapte. En misschien je jouw probleem wel helemaal verdwenen.

Deze workshop richt zich op stresseducatie en zit vol met praktische tips en tricks. Meer info gewenst? Neem dan vrijblijvend contact op en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw organisatie en het financiële plaatje.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Algemene Dienst productpagina

Specificaties

  • Duur: in overleg (vanaf 1 uur)
  • Op eigen locatie (ook onlineof hybride)
  • In groepsverband
  • Onder begeleiding van een ervaren EFT coach
  • Ons advies: programma EFT
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Boek direct jouw workshop

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Andere bekeken ook:

Welke rol speelt presenteren in jouw werk? Leg je zo af en toe iets uit aan collega’s of sla jij belangrijke klanten gemakkelijk met de meest overtuigende argumenten om de oren? Presenteren kan allerlei dingen betekenen. Maar het is wel fijn als je het altijd met overtuiging doet.Spreken in het openbaarTijdens de workshop Overtuigend Presenteren

Bekijk
Workshop: Overtuigend Presenteren

Lach jezelf gezond! De lach-kickstart is voor iedereen die in is voor een geintje, maar ook de bittere noodzaak begrijpt van een fit en vitaal lichaam. En hé, hoe laagdrempelig wil je het hebben?!Zorg voor jezelf op alle niveausDat het heerlijk is de dag te beginnen met een energizer, daar hebben we het over gehad. Maar

Bekijk
Energizer lachen!

Zittend werk is niet goed voor je spieren, dat is over het algemeen wel bekend. De oplossing kan simpel zijn: denk aan een stoelmassage. En dat gewoon op kantoor (of thuis) . Een stoelmassage duurt 15 minuten en is full focus op de ‘probleemgebieden’ zoals nek, schouders en armen. In deze korte tijd is de doorbloeding van

Bekijk
Zeer gewaardeerd: stoelmassage

Soms lijkt de werkdruk niet zo hoog, maar ontstaan wel de bijpassende klachten. En klachten verdwijnen niet wanneer er niets verandert. Focus, energie en productiviteit gaan achteruit. Men is minder scherp, niet meer zo vrolijk. Dit moet anders kunnen.Hoe ontdek je werkstress?Doe mee aan de workshop Werkdruk Verlagen en ontdek wat een hoge werkdruk met

Bekijk
Workshop werk privé balans
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.