Lach jezelf gezond!

De lach-kickstart is voor iedereen die in is voor een geintje, maar ook de bittere noodzaak begrijpt van een fit en vitaal lichaam. En hé, hoe laagdrempelig wil je het hebben?!

Zorg voor jezelf op alle niveaus

Dat het heerlijk is de dag te beginnen met een energizer, daar hebben we het over gehad. Maar wat als deze energizer overstroomt van plezier? Hilarisch toch!

Oké, even serieus: diverse artsen, wereldwijd, sturen steeds meer op preventieve zorg van je gezondheid. Denk hierbij niet alleen aan sporten en gezond eten (wat natuurlijk ook belangrijk is), maar denk enkele niveaus dieper. Kom op een niveau ergens ver in je, het niveau dat echt jij is. Voor dat niveau moet je goed zorgen.

Lachen kan iedereen

Vul jouw dag in op een manier waarbij het gevoel van vitaliteit en energie altijd aanwezig is. Voel je ook echt fit en gezond! Beweeg, pak je ontspanning. De energizer lachen sluit daar heel mooi bij aan. Het opent je hoofd en zet je in beweging. Schud alles van je af en laat je verwennen met een flinke dosis vrolijkheid. Ben je niet sportief aangelegd? Geen probleem! Want een lachbeweging maken kan iedereen.

Heb je ook onze lachworkshop gedaan? Dan heb je al geproefd van de heilzame werking van het lachen. Zou je daar niet dagelijks mee willen beginnen? Om zoveel mogelijk uit de dag te halen, zijn er diverse mogelijkheden. Kies voor de lach-kickstart in combinatie met meditatie bijvoorbeeld. Dit zal de persoonlijke effectiviteit verhogen. Wij praten je graag bij over al deze opties. Laat een telefoonnummer en/of mailadres achter, dan laten wij van ons horen.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Algemene Dienst productpagina

Specificaties

  • Datum en tijd in overleg
  • 15 – 20 minuten per dag
  • Op zelfgekozen locatie of online
  • Onder begeleiding van een lachcoach
  • Ons advies: programma lachenergizer
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Andere bekeken ook:

Bam! Klap! Trap! Boosaardige energie eruit, frisse positieve energie erin. Kickboksen is niet voor niets ontzettend populair. Onder het mom van ‘sporten

Bekijk
Workshop kickboksen op het werk

Inspirerend: een motiverende speaker“Eet je sperziebonen op. Daar wordt je groot en sterk van.” Vroeger wilde je al niet luisteren naar goede

Bekijk
Inspirerend: een motiverende spreker

Je leeft zoals je ademhaalt. Dit klinkt misschien ‘zweef’, maar denk er maar eens over na. Wanneer je niet lekker ademt, raak

Bekijk
Workshop ademhaling tegen stressklachten

Welke rol speelt presenteren in jouw werk? Leg je zo af en toe iets uit aan collega’s of sla jij belangrijke klanten

Bekijk
Workshop: Overtuigend Presenteren
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.