GVB kiest voor Het Gezonde Lichaam

GVB is de openbaar vervoerder van Amsterdam. Bij Het Gemeentelijk Vervoerbedrijf Amsterdam (GVB) wordt het behalen van KPI’s, zoals op tijd rijden steeds belangrijker. GVB zit in een transitie naar een commercielere organisatie, welke minder afhankelijk is van subsidie. Haar bestuurders vormen een cruciale rol om het GVB nog succesvoller te maken. Het Gezonde Lichaam heeft als taak gekregen het voorkomen van fysieke klachten en bestuurders meer te laten bewegen.

Totaalconcept en promotie
Wij hebben ervoor gekozen te starten met een pilot stoelmassage, om hiermee ontspanning te brengen en specifieke klachten aan nek en schouder te verhelpen en/of voorkomen. Tevens wordt, tijdens de stoelmassage, het sporten op de locaties gepromoot en kunnen bestuurders aangeven naar welke sport hun voorkeur gaat. Denk bijv. aan bootcamp, kickboksen of yoga. Hierna zullen jullie sportende bestuurders zien op de locaties Flevopark en Garage West.

Het bijzondere van de samenwerking is het totaalconcept van ontspanning en inspanning. Tevens is onderdeel van de afspraak dat wij het GVB ontzorgen qua aankondiging, promotie en voorlichting, wat zal resulteren in continuiteit en enthousiasme bij de unit – afdelingsmanagers en bestuurders.

Ed Jansen (Lelypark): “Fantastisch mijn spieren kwamen los. De masseur was zeer bekwaam en vrolijk”
Patrick Mijnals (Garage West): “Sportsessie was top!”
René Fernhout (Unitmanager): “De gedrevenheid en het enthousiasme waarmee zij dit doen is bijzonder stimulerend. De deelnemers waren zeer te spreken over de stoelmassages en sportactiviteiten.

Scroll naar top