Zelfverzekerd door workshop Imago & Uitstraling

Workshop: Imago & Uitstraling

Soms ben je uit het niets onder de indruk van iemand. Vanaf het eerste moment, zonder dat die persoon ook maar iets gezegd heeft. Hoe dan? Ontdek hoe je de impact van jouw non-verbale communicatie laat groeien.

Voel je een superheld!

Indruk maken op anderen kan soms erg goed van pas komen. Vooral bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Neem bijvoorbeeld je kleding. Sluit deze naadloos aan bij jouw persoonlijkheid, zullen anderen zich meer focussen op jouw rol en de boodschap die je overbrengt. En jij, jij voelt je sterk en daardoor ga je als een speer naar je doel. Breng jouw onderneming zelfverzekerd naar de top!

  • Duur: 20 minuten (individueel) of 1 tot 2 uur (groepsverband)
  • Op locatie of online
  • Onder begeleiding van een ervaren stijlcoach
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Een imago dat bij je past

De workshop Imago & Uitstraling van De Fitte Medewerker bestaat onder andere uit een gesprek met een stijlcoach. Jullie kiezen samen een (kleding)stijl uit die perfect bij jou past. Hierin voel je je thuis en je ziet er ook nog eens super zelfbewust uit. Met deze stijl ga je indruk maken!

Merk jij dat jouw medewerkers wat zelfverzekerdheid missen? Pas deze workshop dan in het vitaliteitsplan. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. Een advies op maat voor het beste resultaat.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?