Interactieve lunchwandeling

Zie het eens voor je; samen met collega’s (inter)actief lunch wandelen met een mix aan connectie, focus en theorie. In de theorie zitten concrete tips hoe je vitaler kan werken en leven, uiteraard afgestemd op jouw bedrijf. Ideaal om je team op te laden voor de volgende sessie, medewerkers bewuster te  laten worden van hun onderbewuste etc. Het uiteindelijke doel is in minder tijd meer kunnen bereiken met je team. 

Actieve groepswandeling

Je zet de headphone op en ontdekt tijdens de lunch wandeling de prachtige omgeving, onder leiding van speciaal opgeleide coaches. De coaches inspireren je waar jij geniet van de rust. Twee vliegen in 1 klap en nog effectief ook. Uiteraard op basis van het thema van de dag.

  • Duur: 25 tot 60 minuten
  • Zelfgekozen tijdstip
  • Op locatie
  • Online of hybride ook mogelijk
  • Onder begeleiding van gekwalificeerde coaches
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Wil je nog meer teamspirit? Meer bewegen, nog meer connectie en energie. Dan is wellicht de energieke lunchwandeling iets voor jou.  

Meditatie, inspiratie, bewegen; de keuze is aan jou!

Ultiem opladen voor de volgende sessie. Inspirerend of meditatief bewegen, de keuze is aan jou. Het thema staat centraal tijdens het georganiseerd wandelen. Pure ontspanning of is vandaag een goede dag voor meer inspanning? Wij helpen je graag met het verweven van het door jou gekozen thema in de energieke lunchwandeling.

Wil je hier meer over weten? Schroom niet om al jouw vragen op ons los te laten. Bel of mail en wij zullen je zo snel mogelijk van de antwoorden voorzien.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Michiel Huitema: Director KVK
Michiel Huitema: Director KVK
"Teambuilding op afstand"
Lees verder
Heb een leuke online workshop (online bootcamp) gehad.
Lucia: Assistant Blijf Groep
Lucia: Assistant Blijf Groep
"Goede online workshops"
Lees verder
Wij hebben eerder workshops afgenomen maar door de Corona was het ook mogelijk om dit online te doen. Bijzonder goed geholpen met de verschillende online systemen
Femke: HR Social Blue
Femke: HR Social Blue
"Mindfulness informatie & actief"
Lees verder
We zijn erg te spreken over het snelle en persoonlijke contact om de workshop te regelen. De inhoud van de workshop was zowel informatief als actief en werd door alle collega's als positief ervaren.
René Fernhout: Manager GVB
René Fernhout: Manager GVB
"Bijzonder stimulerend"
Lees verder
De gedrevenheid en het enthousiasme waarmee zij dit doen is bijzonder stimulerend. De deelnemers waren zeer te spreken over de stoelmassages en sportactiviteiten.
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
"Volledig naar tevredenheid"
Lees verder
Met plezier hebben we een Online Teamdag laten organiseren voor onze HR collega's. Aanrader!
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
"Prettige communicatie"
Lees verder
Prettige communicatie, leuke trainer! Denk met de klant mee en bedenken een uitdagend programma op maat voor alle deelnemers.
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
"Relevant en pakkend"
Lees verder
Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. De drie blokken waarin ''aanwezigheid'' werd afgewisseld met theorie of stof tot nadenken maakte het uur toegankelijk
Wendy Baars: HR Eventim
Wendy Baars: HR Eventim
"Gezondheidsdag groot succes"
Lees verder
Onze gezondheidsdag was een groot succes. De workshops waren goed georganiseerd, de (gehoor)testen met de vingerprik een groot succes en vooral de stoelmassages waren heerlijk!
Previous
Next

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?