John

John

Stoelmasseur

Voor mij is een fit lichaam een balans tussen lichaam en geest. Ik probeer die balans te houden door zo gezond mogelijk te eten en te drinken. Sporten hoort daar ook bij. Ik wandel iedere dag een aantal keer door het bos met mijn jachthond Lucca. Fitnessen doe ik om mijn spieren sterk te houden. Masseren is immers best een lichamelijk belastend beroep. Ik ga geregeld naar de sauna voor de ontspanning en reis graag om diverse culturen te ontdekken en is koken mijn passie. Met dit alles zorg ik goed voor mijn lichaam.

Een stoelmassage is voor mij niet alleen maar een geleerd foefje toepassen. Het is kijken wat de persoon op de stoel (of tafel) nodig heeft. Als mental coach en relatiecoach heb ik altijd een luisterend oor. En als gediplomeerd sportmasseur weet ik de spieren te vinden die vastzitten. Natuurlijk is het ook prima wanneer men gewoon een moment wil genieten van even niets. Even loskomen van je werk (plek). 

Het is zo mooi om mensen na een massage tevreden naar huis te zien gaan. Mij geeft het energie en voldoening. Zo houd ik mijn lichaam ook Gezond!

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?