Joris

Eigenaar

"Een fit lichaam betekent voor mij energiek jezelf kunnen zijn zonder erbij na te hoeven denken".


Na een carrière van 15 jaar in de E-commerce, teams te hebben aangestuurd ben ik terug naar mijn 'roots'; bewegen en gezondheid. Niet geheel onlogisch gezien mijn CIOS opleiding, Johan Cruyff University afronding in 2006 en afstuderen in het Betaald Voetbal. Mijn ambitie: vitaliteit laagdrempelig maken voor snelgroeiende bedrijven uit Nederland en België.


Mijn andere passies zijn spelletjes doen (en winnen), leuke dingen doen met vrienden, uit eten gaan of op avontuur met mijn vrouw Tamara en dochter Jilliz van 10. Op vakantie vind je ons surfend aan het strand, ontdekkend op de camping of doortrekkend in een ver land.

Joris

Kom jij ons team versterken?

Raak jij overenthousiast wanneer wij strooien met termen als ‘vitaliteit’, ‘gezondheidschecks’ en ‘lunchwandelingen’? Zo ja, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.