Workshop op het werk: kleur- en stijladvies

Workshop: kleur- en stijladvies

Kleuren doen zoveel meer dan dat je misschien denkt. Met de juiste kleuren om je heen, voel je je vaak ongemerkt meer op je gemak. En dit werkt natuurlijk ook de andere kant op.

Welke kleur past bij mij?

Wil je weten welke kleuren jou op je mooist maken en bij welke kleuren jij comfortabel bent? Tijdens een persoonlijk gesprek, dit kan trouwens ook in groepsverband, laten wij je zien wat kleuren doen met jouw uitstraling. Dat er wel degelijk goede en slechte kleuren zijn. Voor veel mensen een echte eye opener. Het is verrassend om te zien dat de juiste kleuren je een fris uiterlijk geven. En vlekjes en rimpels worden met de juiste kleuren minder zichtbaar.

De voordelen van een kleur- en stijladvies?

Door kleuren en een stijl te kiezen die bij jou passen, zie je er al snel fris en zelfverzekerd uit. Wellicht ontlokt die complimentjes. En hier voel jij je natuurlijk beter door. Het werkt dus goed op je gemoedstoestand. En hierdoor ben je weer scherper, opener en meer betrokken.

  • Duur: 20 minuten (1 op 1 sessie)
  • Duur: 1,5 a 2 uur (groepsverband)
  • Op het werk / op locatie (ook online, vanuit huis)
  • Onder begeleiding van een ervaren kleur- en stijlcoach
  • Fiscaal voordelig; bespaar tot 40%

Door deze workshop leer je ook zelf ontdekken welke kleuren en welke stijl bij jou passen. Zo regel je het voortaan helemaal zelf. Zeker nuttig voor de lange termijn. Wil jij dit ook wel? Neem contact met ons op en we regelen het!

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?