Koken met collega’s

Teambuilding pur sang. Werk je niet goed samen? Dan drukt het eindresultaat je nog eens extra op de feiten. Qua thema kiezen we natuurlijk iets dat past bij de ‘vitaliteit van de medewerkers’. Maar zelfs daarmee kunnen we alle kanten uit. Lokale ingrediënten, vergeten groenten of het lievelingskostje van de directeur.

  • Duur: in overleg (vanaf 2 uur)
  • In groepsverband
  • Op locatie of online
  • Onder begeleiding van een chefkok
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Online kookworkshop of op locatie

Chaos, miscommunicatie en gezelligheid. Verbaas jij jezelf én je collega’s? Ga samen aan de slag met een vooraf afgesproken menu. De chefkok staat paraat om te helpen. Na afloop ben je hopelijk trots en ga je met een grote grijns aan tafel.

Voordelen van een kookworkshop met collega’s?

Jouw directe manager is fantastisch met cijfers, maar zie hem nu klungelen in de keuken! En de directeur lijkt nog niets eens een ei te kunnen klutsen. Een kookworkshop verbindt. Het zet iedereen even op hetzelfde niveau. Zo leer je anderen op een laagdrempelige manier kennen, wat direct effect heeft op de samenwerking. Zowel in de keuken als op de werkvloer.

Is deze kookworkshop interessant voor jouw organisatie? Neem gerust en vrijblijvend contact op en we bespreken dan samen de mogelijkheden en het financiële plaatje.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?