Zet je lachspieren aan het werk, op het werk

Workshop op het werk: Lachworkshop

Lachen is zo ontzettend belangrijk! En iedereen spreekt deze universele taal. Lach samen met je collega’s en kom snel op 1 lijn. Ontdek de leuke dingen in een ander en verbeter zo tegelijkertijd de samenwerking. Een gemakkelijke en effectieve workshop.

Lachworkshop in teamverband

Spanning, verdriet en zorgen lach je niet weg. Maar je kunt lachen wel inzetten als gezonde uitlaatklep. En wat dacht je van stress? Dat is toch veel beter te handelen als je erbij kunt lachen? Tijdens het lachen zet je bepaalde spieren aan het werk en het lucht enorm op. Plus, het werkt aanstekelijk. Schrijf je in voor de lachworkshop van De Fitte medewerker en merk al snel de voordelen die de luchtige sfeer op de werkvloer met zich meebrengt.

  • Duur: in overleg (15 minuten tot 1 uur)
  • In groepsverband
  • Op locatie of online
  • Onder begeleiding van een lachcoach
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Lachworkshop als interactieve teambuilding

Tijdens deze interactieve workshop staan beleving en teamdynamiek centraal. De oefeningen zijn speels maar ook bevrijdend. Verwacht geen vrolijke grijns door een flauwe mop, dit gaat dieper. Er zal nog lang over worden nagepraat. 

We maken workshops op maat, met een eigen thema of insteek. Ook geschikt als energizer voor een vitaliteitsdag of een congres en vergadering. En wat dacht je ervan om een lachworkshop in te zetten als ijsbreker? Mogelijkheden genoeg! Neem snel contact op en we bespreken hoe dit in jouw plaatje past.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?