Hot item: de lunchwandeling

We hebben het hier niet over het blokje om tijdens de pauze. ‘Lunchwandelen’ is tegenwoordig een begrip en de effecten een positieve verrassing. Strek samen met collega’s én een ervaren wandelcoach de benen en ga daarna weer energiek aan het werk.

Fit & vitaal voor iedereen

Lunchwandelen is ontzettend laagdrempelig. Vrijwel iedereen kan meedoen. Deze dagelijkse beweging brengt allerlei voordelen met zich mee. Na een tijdje hebben alle medewerkers een betere conditie en voelen zij zich gezonder, fitter en vrolijker. En dit heeft nou juist zo’n positief effect op het werk. Er is minder stress, meer werkplezier en productiviteit.

  • Duur: 1 uur
  • Op locatie of online
  • In groepsverband
  • Dagelijks / wekelijks
  • Onder begeleiding van een wandelcoach 
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)
  • Vermindert de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht

Een verplichte en zeer nuttige pauze

Boterhammetje achter je bureau en heel misschien vanavond nog even naar de sportschool. Nee, de wandelcoach staat klaar! Het is tijd voor jouw dagelijkse verplichte pauze. Voordeel voor de werkgever? Vitale, vrolijke en gezonde medewerkers zijn productiever en melden zich minder vaak ziek. Lunchwandelen via De Fitte Medewerker is nog eens fiscaal voordelig ook. Neem contact met ons op en wij zetten alle voordelen voor jouw organisatie op een rij.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Let op: Nog maar 2 proeflessen deze maand beschikbaar

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?