Hot item: de lunchwandeling

We hebben het hier niet over het blokje om tijdens de pauze. ‘Lunchwandelen’ is tegenwoordig een begrip en de effecten een positieve verrassing. Strek samen met collega’s én een ervaren wandelcoach de benen en ga daarna weer energiek aan het werk.

Fit & vitaal voor iedereen


Lunchwandelen is ontzettend laagdrempelig. Vrijwel iedereen kan meedoen. Deze dagelijkse beweging brengt allerlei voordelen met zich mee. Na een tijdje hebben alle medewerkers een betere conditie en voelen zij zich gezonder, fitter en vrolijker. En dit heeft nou juist zo’n positief effect op het werk. Er is minder stress, meer werkplezier en productiviteit.


Een verplichte en zeer nuttige pauze


Boterhammetje achter je bureau en heel misschien vanavond nog even naar de sportschool. Nee, de wandelcoach staat klaar! Het is tijd voor jouw dagelijkse verplichte pauze. Voordeel voor de werkgever? Vitale, vrolijke en gezonde medewerkers zijn productiever en melden zich minder vaak ziek. Lunchwandelen via De Fitte Medewerker is nog eens fiscaal voordelig ook. Neem contact met ons op en wij zetten alle voordelen voor jouw organisatie op een rij.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Lunch wandeling

Specificaties

  • Duur: 1 uur
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Dagelijks / wekelijks
  • Onder begeleiding van een wandelcoach
  • Vermindert de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht
  •  Keuze uit: een volledig vitaliteitsprogramma, een eenmalige of regelmatige activiteit
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Interactieve lunchwandeling Zie het eens voor je; samen met collega’s (inter)actief lunch wandelen met een mix aan connectie, focus en theorie. In de theorie zitten concrete tips hoe je vitaler kan werken en leven, uiteraard afgestemd op jouw bedrijf. Ideaal om je team op te laden voor de volgende sessie, medewerkers bewuster te  laten worden

Bekijk
Interactieve lunchwandeling

Alle collega’s in vorm? Kies voor bootcamp op het werk. Met de focus op conditie, kracht en uithoudingsvermogen, schudt iedereen de werkstress tegelijk van zich af. Aan de hand van verschillende workouts raakt het koppie even helemaal leeg. Heerlijk!Voeg bedrijfsbootcamp toe aan jullie vitaliteitsprogrammaJouw gedachten zijn 1 uur lang niet bij het werk. Daar is

Bekijk
Bedrijfsbootcamp | Werk aan je teambuilding

Office Gym – meer energie Alsof de spieren in je nek en schouders in brand staan. Je weet wel, wanneer je per ongeluk al uren naar je scherm zit te staren, in dezelfde houding. Dat is niet goed voor je! En dat weet je best. Office Gym helpt je zulke klachten te voorkomen. Je wordt

Bekijk
Office Gym – meer energie

Organiseer een sportdag op het werk Een sportdag op kantoor! Klinkt dit niet fantastisch? Het is een superleuk idee als teambuildings event. En nog eens gezond ook! Door met jouw collega’s een dag te gaan sporten werk je aan de teamgeest, jullie gezondheid en motivatie. Een uitje met zoveel voordelen.Hoe werkt zo’n sportdag op kantoor?Jullie

Bekijk
Organiseer een sportdag op het werk
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.