Manuela

Manuela

Vitaliteitscoach, Natuurvoedingsadviseur, Stresscounselor, Mental Coach, Mindful Beweegcoach en Stoelmasseur.

Wat een fit lichaam voor mij betekent. Ik geloof in het totaalplaatje, dus bewegen, volwaardige voeding, mindset en aanraking. Het een kan niet zonder het ander. Geen perfectie, maar een gezonde balans tussen dat alles als een manier van leven, staat voor mij voor een gezond lichaam.

Ik ben Manuela van Etten, Vitaliteitscoach, Natuurvoedingsadviseur, Stresscounselor, Mental Coach, Mindful Beweegcoach en Stoelmasseur. Ik ben een enthousiast, gevoelig, integer en resultaatgericht persoon. Met veel passie help ik mensen hun vitaliteit te vergroten en hen te motiveren, daar neem ik ook de tijd voor. Samen gaan voor een vitaal lijf en een vitaal leven. Als Vitaliteitscoach begeleid ik hierin graag.

Hoe ik hier gekomen ben, als Vitaliteitscoach zijnde. Daar is een hele reis aan vooraf gegaan, met heftige gebeurtenissen, rouw, verlies, veranderingen waarin ik maar doorging en zeker niet stil stond bij wat het met mij deed. Tot de dag dat dit niet meer ging en ik in een flinke burn-out was beland. Het was tijd om met mezelf aan de slag te gaan, met vallen en opstaan, flinke processen doorlopen, bewustwording van mijn gedragspatronen en ga zo maar door.

Privé geniet ik van momenten met dierbaren. Gezellig aan de eettafel waar door mij bereide en pure gerechten worden geserveerd, pratend en genietend van elkaars gezelschap en lekker eten. Ik doe aan yoga, geef ook zelf yoga en mindful beweeg lessen. Ik hou van reizen. Italië is thuis onze favoriete vakantiebestemming. Kortom Ik geniet met volle teugen van het leven, ben een tevreden mens en bruis van de energie!

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?