Marline

Marline

Coach & Stoelmasseur

Een fit lichaam betekent voor mij fysieke energie, mentale kracht en de kunst van het in- en ontspannen! Om dit te creëren en handhaven wandel ik graag op het strand, ga ik uit (eten) met vrienden, organiseer ouderwetse spelletjesmiddagen, schrijf verhalen en vier mijn weekenden & het leven!

Ik ben allround masseur. Voor en met De Fitte Medewerker geef ik stoelmassages. Wij streven allemaal dezelfde missie en hetzelfde doel na! Mensen bewust maken van hun lichaam. Ze tijdens hun drukke werkzaamheden laten ontspannen. Zodat ze kunnen ontladen én opladen. Ze als herboren de stoel afkomen, met een lach op hun gezicht.

Niets mooiers als je klanten steeds vitaler ziet worden. Dit zorgt voor minder stress en meer productiviteit!

Na jaren als herstelcoach voor de psyche te hebben gewerkt, wil ik nu zonder woorden laten ervaren hoe belangrijk de taal van je lichaam is. Als je die leert verstaan en er naar luistert 😉 komt er vanzelf meer balans tussen lichaam & geest. Krijg je meer regie over jezelf, wat een boost geeft aan je zelfvertrouwen. Dit kan ik zo stellig zeggen omdat ik het zelf heb mogen meemaken. 

Mijn motto is: Leef je mooiste leven! Dat gun ik een ieder. Als ik hier een bijdrage aan kan masseren, is dat een groot cad

Scroll naar top