Mindfulness & meditatie op het werk

De Fitte Medewerker heeft speciaal voor op het werk meditatie- en mindfulness trainingen samengesteld. Ze helpen je doeltreffend gezonder en bewuster om te gaan met (stressvolle) uitdagingen in het werk. De balans bewaren tussen werk en privé is er ook een onderdeel van.

  • Duur: 1 uur
  • Op locatie of online
  • In groepsverband
  • Onder begeleiding van een ervaren meditatiedocent
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Waarom een mindfulness training?

Daar waar de focus ligt op bewust leven en werken, ontspannen de werknemers. Zij zijn flexibel, vrolijk en genieten meer van het werk. Het ziekteverzuim daalt.

Er is trouwens een verschil tussen meditatie en mindfulness. Bij mindfulness ben je met je volle aandacht in het moment en meditatie kan je helpen tot rust en in stilte te komen. Wil je weten wat deze trainingen voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op met De Fitte Medewerker.

Top 5 voordelen van mindfulness:

  1. Vermindert het gevoel van stress
  2. Verlaagt de bloeddruk
  3. Vergroot de concentratie
  4. Verbetert het geheugen
  5. Vermindert chronische pijn

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?