Mindfulness Energizer

Stap in het nu en begin (of eindig) jouw werkdag mindful. Laat de gejaagde wereld ver achter je en stuur je aandacht naar waar jij die wilt hebben. Met als doel: pure rust in je binnenste binnen. Want door deze rust te vinden, zorg je goed voor jezelf.

Pak je puurste rust

Door even helemaal in jezelf te duiken, weg te zijn van alles om je heen pak je pure rust. En dit doet veel meer met je dan je aanvankelijk misschien denkt of verwacht. Begin of eindig de werkdag met een sessie van slechts 15 minuten waarin rust centraal staat. Enkele oefeningen helpen je om de spanning in je body los te laten en je bewust te zijn van je eigen mind. Word je volledig bewust van waar je energie is. Misschien lukt het je zelfs om deze te sturen.

Absolute energieboost

Dit klinkt misschien een beetje slaperig, maar dat is het natuurlijk niet. Na deze sessies van slechts een kwartier, voelt het juist alsof je wakker wordt na een stevig dutje. Je voelt je fris, alert en je positiviteit begint als vanzelf te stromen. Binnenin ontwaakt een fijne energie. Een energie die ervoor zorgt dat je er de hele dag fris tegenaan kunt. Of dat je de een dag vol drukte op de juiste manier los kunt laten. Je kunt je voorstellen wat voor effect dit heeft op de vitaliteit van jouw mentale en fysieke zijn.

Laat een berichtje achter en we nemen z.s.m. contact op voor tips & advies.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Mindfulness Energizer

Specificaties

  • Datum en tijd in overleg
  • 15 – 20 minuten per dag
  • Op zelfgekozen locatie of online
  • Ons advies: programma mindulness
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Andere bekeken ook:

Welke rol speelt presenteren in jouw werk? Leg je zo af en toe iets uit aan collega’s of sla jij belangrijke klanten gemakkelijk met de meest overtuigende argumenten om de oren? Presenteren kan allerlei dingen betekenen. Maar het is wel fijn als je het altijd met overtuiging doet.Spreken in het openbaarTijdens de workshop Overtuigend Presenteren

Bekijk
Workshop: Overtuigend Presenteren

Een positieve boost voor zowel lichaam als brein. Stoelyoga is laagdrempelig en daarom een perfecte manier om snel en effectief op te laden tijdens werktijd. Door stoelyoga (thuis of op het werk) voel je je rustig en flexibel, en daarna vooral scherp en creatief.Bedrijfsyoga vs stoelyogaDe Fitte Medewerker biedt naast ‘gewoon’ yoga ook stoelyoga. Klinkt als

Bekijk
Stoelyoga op het werk: Stress verlagend

Soms lijkt de werkdruk niet zo hoog, maar ontstaan wel de bijpassende klachten. En klachten verdwijnen niet wanneer er niets verandert. Focus, energie en productiviteit gaan achteruit. Men is minder scherp, niet meer zo vrolijk. Dit moet anders kunnen.Hoe ontdek je werkstress?Doe mee aan de workshop Werkdruk Verlagen en ontdek wat een hoge werkdruk met

Bekijk
Workshop werk privé balans

Je hoeft de deur niet uit, want met onze Thuis Massage Bon komt de massage gewoon naar je toe. Waar en wanneer je wilt. Cadeautje van de zaak, om jou fit en vitaal te houden. Laat het je overkomen, ontspan en ga daarna weer fris aan het werk. Tijdens de massage staan bepaalde drukpunten centraal. Bepaald

Bekijk
Thuis Massage Bon
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.