Inspirerend: een motiverende speaker

“Eet je sperziebonen op. Daar wordt je groot en sterk van.” Vroeger wilde je al niet luisteren naar goede raad over je gezondheid. Maar wat als iemand echt tot je door weet te dringen? Een spreker die op een interactieve en expressieve manier de voordelen van een gezonde leefstijl voor je spelt? En nog beter: iemand die met concrete tips komt en met yeahs & no’s strooit. Gezond leven is zo leuk dat je meteen wilt beginnen. En dat ontdek je nu pas!

Humor en blijdschap geven je energie. Of is het andersom? Breng balans in je metabolisme en organisme door een goede ademhaling, beweging, voeding en rust. En dit neem je ook mee naar je werk. Positiviteit, flexibiliteit, verbondenheid, noem maar op. Gezonde medewerkers zijn de basis van een gezond bedrijf.

Inspirerende spreker over: positiviteit – vitaliteit – kwaliteit

Bedrijfskleuren, jullie mission of een bepaald thema. Er kan van alles geregeld worden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gewoon even contact op!

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
motiverende spreker

Specificaties

  • Duur: 60 minuten
  • Vanaf 25 tot 1000 deelnemers
  • Op locatie of online
  • Ons advies: jaarlijks een inspirerende spreker
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Andere bekeken ook:

Inspirerend: sportspeakers op kantoor Je gemotiveerd voelen. Gemotiveerd zíjn. Gemotiveerde medewerkers zijn de brandstof van een bedrijf. Samen de schouders onder het werk willen zetten, een gezamenlijk doel. En wie kan je dit gevoel beter uitleggen dan een sportspreker? Rico Verhoeven, Daphne Schippers, Epke Zonderland. Laat je inspireren!Topsport Motivation SpeakerHet blijkt dat onze motivatie bepaald

Bekijk
Inspirerend: sportspeakers op kantoor

Het woord ‘werkgeluk’ klinkt wel heel erg blij. Maar dat mag ook, toch? Voelen jouw medewerkers werkgeluk tijdens hun werkdagen? Zorgt jouw organisatie voor voldoende geluk in het werk? Hoe meer werkgeluk, hoe minder werkstress. En dat betekent heus niet dat er niet meer gewerkt hoeft te worden.Werkgeluk in de organisatieHoe werkgelukkig zijn de medewerkers?

Bekijk
Wat is werkgeluk? Ontdek het nu!

Wat is eigenlijk zelfontplooiing. Maar vooral hoe zorg je ervoor dat medewerkers groeien, succesvol en bevlogen blijven. Hoe scherper medewerkers voor ogen hebben wat ze kunnen en willen, hoe energieker ze zijn voor jouw onderneming. Hier hoort ook bij leren hoe je jezelf kunt analyseren en anderen kan bijsturen cq helpen. Dit alles leer je

Bekijk
Persoonlijke ontwikkeling: ontplooi jezelf!

Alle collega’s in vorm? Kies voor bootcamp op het werk. Met de focus op conditie, kracht en uithoudingsvermogen, schudt iedereen de werkstress tegelijk van zich af. Aan de hand van verschillende workouts raakt het koppie even helemaal leeg. Heerlijk!Voeg bedrijfsbootcamp toe aan jullie vitaliteitsprogrammaJouw gedachten zijn 1 uur lang niet bij het werk. Daar is

Bekijk
Bedrijfsbootcamp | Werk aan je teambuilding
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.