Ons doel: fitte medewerkers

Ons doel? Fitte medewerkers in ieder bedrijf natuurlijk! Want gezond personeel, betekent een vitaal bedrijf. Maar omdat het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is vitaal te zijn, zien wij het als onze missie hier verandering in te brengen. Fitte mensen hebben meer energie, leven gezonder en zijn over het algemeen gelukkiger. En daar worden wij dan weer blij van!

Maximale prestaties met De Fitte Medewerker

Wij bieden bedrijven duurzame inzetbaarheid op maat. We luisteren naar hun situaties en vertellen over mogelijkheden. Samen komen we dan vaak tot een duurzaam inzetbaarheid beleid passend bij de organisatie. Onlangs riep een klant nog: “Wat een interesse en wat een positieve energie!”. Dit maakte ons aan het glunderen, want het is precies wat we willen.

Consultants, mensen in de zorg, zakelijke trainers, strategen, coaches

Het besef van het belang van vitale medewerkers begint langzaamaan te groeien bij Nederlandse bedrijven. Gelukkig staan werkgevers dan ook steeds meer open voor oplossingen. Ze moeten wel. Want mensen die lichamelijk én geestelijk lekker in hun vel zitten, werken over het algemeen harder, zijn nauwkeuriger en minder vaak ziek. Een belangrijk gegeven voor werkgevers. Want al het personeel samen is natuurlijk de kracht achter de onderneming. De Fitte Medewerker staat klaar om medewerkers in hun vitale behoeften te voorzien.

Goede prijzen & hoge klanttevredenheid

Een fysiek en mentaal gezonde organisatie. Dit willen we allemaal wel! Zowel werkgever als werknemer. Dat De Fitte Medewerker hier aan bij kan dragen, is duidelijk. De reviews spreken voor zich. (4.7 / 5,0 score op Trustpilot).

Wij staan voor je klaar

Dorien

Dorien

DUURZAAM INZETBAARHEID

Tamara

Tamara

STOELMASSEUR

Onze missie is door heel Nederland bedrijven fitter, vitaler en energieker te maken. Wij staan klaar om jullie te voorzien van een  duurzaam inzetbaarheid programma op maat. Van strategie tot implementatie – in een vast ritme. In samenwerking met jou.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top