Iedereen met een glimlach naar het werk

"Wij houden medewerkers fit op fysiek, mentaal en sociaal (team) vlak, zodat je een aantrekkelijke werkgever bent én blijft".


Gezond personeel, betekent een vitaal bedrijf. Maar omdat het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is vitaal te zijn, zien wij het als onze missie hier verandering in te brengen. Fitte mensen hebben meer energie, leven gezonder en zijn over het algemeen gelukkiger. En daar worden wij dan weer blij van!

 

1. Direct aan de slag

Wij starten niet met grote onderzoeken, lange adviesrapporten en dure consultants. We kijken wat past bij jou en je medewerkers en gaan direct aan de slag. Bij succes schalen we op naar een gestructureerd (on- en offline) jaarprogramma.

2. Altijd één contactpersoon

Geen ingewikkelde offertetrajecten, wachtmuziekjes of zelfs niemand persoonlijk spreken. Bij ons heb je altijd direct persoonlijk contact, advies op maat en 1-op-1 begeleiding tijdens activiteiten en programma’s.

2. Gescreend en gematcht

Elke organisatie is anders, en elke expert van vitaliteitsactiviteiten ook. Daarom screenen wij dat 1) al onze experts vooraf op kwaliteit zijn gescreend en 2) dat activiteit én aanbieder perfect passen bij jouw organisatie en medewerkers.

Goede prijzen & hoge klanttevredenheid

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor naar een fysiek en mentaal gezonde organisatie. De reviews spreken voor zich.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.