Pascalle

Pascalle

Stoelmasseur

Een fit lichaam betekent voor mij een goede balans tussen lichaam en geest; positief in het leven staan en plezier hebben in wat je doet, maar ook gezonde voeding en beweging. Zelf doe ik aan kickboksen, yoga en wandel ik veel met mijn 2 honden. Lekker in het bos of op het strand uitwaaien. Hier kom ik tot mezelf en kan ik alles even lekker loslaten. 

De kracht van stoelmassages ligt voor mij in de laagdrempeligheid en wat je in korte tijd kan bereiken bij de klant. Niet alleen lichamelijk, maar ook de rust en ontspanning die zij ervaren. Dit maakt het werk als stoelmasseur erg leuk… je hebt altijd blijde en dankbare mensen.

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?