Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Workshop Persoonlijke Ontwikkeling: ontplooi jezelf!

Workshop: Persoonlijke Ontwikkeling​

Wat is eigenlijk zelfontplooiing. Maar vooral hoe zorg je ervoor dat medewerkers groeien, succesvol en bevlogen blijven. Hoe scherper medewerkers voor ogen hebben wat ze kunnen en willen, hoe energieker ze zijn voor jouw onderneming. Hier hoort ook bij leren hoe je jezelf kunt analyseren en anderen kan bijsturen cq helpen. Dit alles leer je in deze (online) workshop persoonlijke ontwikkeling.

Groeien op jouw tempo!

Groeien, groeien, groeien… Maar snelheid is niet van belang. Bamboe groeit sneller dan bonsai maar is daardoor niet mooier.

Workshop zelfontplooiing:

  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Op het werk of online vanuit huis
  • In groepsverband
  • Begeleiding van een professionele coach
  • Fiscaal voordelig; bespaar tot 40%

Nee geen sterke/zwakte analyses, geen competenties; gewoon een interactieve  bedrijfsworkshop waar je leert zelf aan de slag te gaan met je persoonlijke groei. Je krijgt belangrijke en duidelijke handvatten mee. Met deze inspiratie kan je direct wat mee. Klinkt dit als een interessante workshop voor medewerkers uit jouw onderneming? Wij voorzien je graag van meer informatie of een plan op maat. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?