Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Neem het ziekteverzuim van jouw onderneming eens onder de loep. Laag, gemiddeld of eigenlijk toch best wel hoog? Breng eens in kaart hoe vaak en waarom jouw medewerkers zich ziek melden. Een handige tool om dit te onderzoeken is PMO (Periodiek Medisch Onderzoek). Daling in het ziekteverzuim? Je bent al op de goede weg.

Wat is preventief gezondheidsonderzoek?

Simpel gezegd is het een Periodiek Medisch Onderzoek (PMO); een manier om vroegtijdig gezondheidsrisico’s te herkennen. Door middel van de analyse op locatie wordt de gezondheid van de medewerkers gecontroleerd. Volgens de Arbowet (artikel 18) ben je als werkgever verplicht om periodiek een PMO aan te bieden aan werknemers. De werknemer mag zelf bepalen wel of geen gebruik te maken van het aanbod.

  • Duur: 20 – 60 minuten p.p.
  • Individueel
  • Op kantoor
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Benieuwd naar wat het gezondheidsonderzoek voor jouw onderneming kan betekenen? Kom eens kletsen. Neem contact op en wij vertellen jou alles over de PMO en de verschillende mogelijkheden.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?