Saskia

Saskia

Ergonoom
Een fit lichaam betekent voor mij vrijheid om alles te kunnen doen wat je echt wil doen en de persoon te zijn die je vanuit je hart écht wil zijn.

In mijn vorig leven als interieur ontwerper kwam ik erachter dat gezond en fit zijn helemaal niet vanzelfsprekend is in een kantoor omgeving. Dat greep mij. Ik ben omgeschoold en nu ik zelfstandig ergonoom ben is mijn missie dan ook heel duidelijk, mensen die zittend beeldschermwerk verrichten fitter, gezonder (en dus productiever) te maken én houden. Dat levert veel blije mensen op!

Zelf was ik als gepassioneerde sportklimmer altijd in beweging, maar na een heftige burn-out weet ik ook hoe belangrijk het is om naar je lichaam te blijven luisteren. Een gezond lichaam is en blijft mijn focus en daar vertel ik je graag meer over tijdens een zitinstructie of actieve workshop. Zodat ook jij gezonder en blijer je werkdag door komt!
Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?