Samen smoothies maken

Daar word je toch vrolijk van? Samen op het werk smoothies maken. Deze workshop zorgt voor meer dan alleen plezier, het laat de medewerkers op een gezellige manier kennismaken met een gezonde levensstijl en de voordelen daarvan.

Gezellige workshop, gezonder leven

Snickers of een banaan? Waarom niet een soort van combi? Maar dan wel een gezonde! Hoe kies je verstandig, maar ook lekker? Een smoothie maken is extreem simpel. Kies de juiste ingrediënten en geniet van een smakelijke vitaminebom.

Workshop smoothies maken

De energie die je krijgt van deze gezonde snack staat centraal in de workshop smoothies maken. De invloed van de dagelijkse vitamines op je lichaam en het gevoel toch verzadigd te zijn, ondanks dat je alleen maar een drankje drinkt en geen Mars eet. Deze kennis blijft je natuurlijk bij en neem je ook mee naar huis. Wellicht verandert het je hele levensstijl.

Wat heeft de werkgever eraan?

Meer dan je in de eerste instantie zou denken. Mensen die gezond eten en drinken en dagelijks vitamines binnen krijgen, voelen zich fit en vitaal. Zij hebben over het algemeen meer energie dan hun collega’s die dit niet doen. Deze energie gaat hand in hand met alertheid, creativiteit en een betere focus. Gezonde medewerkers zijn productiever, flexibeler en vrolijker. En dat allemaal door een paar smoothies! Waarom zou je dit niet proberen? Vraag meer informatie aan en wij voorzien je van alles wat je wilt weten.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Smoothie workshop

Specificaties

  • Duur: in overleg (vanaf 1 uur)
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Ons advies: programma smoothies maken
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Effectief: workshop voedingHeb je medische klachten, zoals een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte, diabetes? Wil je afvallen? Wil je je energieker voelen? Op alle

Bekijk
Gezonde voeding workshop

Smoothies thuis of op de werkvloerDagelijks de juiste hoeveelheid groente en fruit; het zet je in je kracht. 500 gram per dag: wij zorgen

Bekijk
Smoothies thuis of op de werkvloer

Inspirerend: een motiverende speaker“Eet je sperziebonen op. Daar wordt je groot en sterk van.” Vroeger wilde je al niet luisteren naar goede raad over

Bekijk
Inspirerend: een motiverende spreker

Tijdens de workshop vitaliteit leer je als team hoe je beter in je vel kan zitten en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor

Bekijk
Workshop Vitaliteit: verhogen van vitaliteit?
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.