Workshop op het werk: smoothies maken

Workshop: smoothies maken

Een leuke workshop die voor veel meer positieve dingen kan zorgen dan alleen plezier. Stond er voorheen alleen een mandje appels in de kantine, dit kan 100% veranderen!

Een smoothie boordevol groenten en fruit of een Mars uit de automaat. Niet eens zo heel diep van binnen weet iedereen wel wat het beste tussendoortje is. Maar hoe verkies je verstandig boven gemak? Door het verstandige ook gemakkelijk te maken!

Die smoothies maak je makkelijk zelf!

Tijdens de workshop smoothies maken leer je over de voordelen van een gezonde snack. De energie die het je geeft, de invloed van meer dagelijkse vitamines op het lichaam en hoe je je toch verzadigd kan voelen d.m.v. een drankje. De handvatten om in het vervolg zelf thuis in een handomdraai een smoothie in elkaar te zetten, worden natuurlijk aangereikt.

Waarom is dit interessant voor m’n werkgever?

Een werkgever heeft ontzettend veel baat bij gezonde en vitale werknemers. Vaak is er geen tijd en zin in een verstandige snack tijdens werkuren. Maar door kennis te vergroten en een leerzame en gezellige workshop te bieden, geniet je straks zelf van de positieve resultaten van werknemers die stralen van de vitamines.

  • Duur: in overleg (vanaf 1 uur)
  • Op locatie of online
  • In groepsverband
  • Individueel of in groepsverband
  • Onder begeleiding van een ervaren smoothie-coach
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Een laagdrempelige workshop die nog eens zeer positief en voordelig kan uitpakken. Give it a try! Voor meer informatie of een passende offerte neem je gewoon even contact met ons op.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?