Sporten met collega's

Sporten met collega's

Sporten met collega’s is niet alleen voor jou als werknemer interessant, maar ook jou als werkgever. Het draagt namelijk bij aan de algehele gezondheid van iedereen op de werkvloer en productiviteit van je werknemers. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het sporten met collega’s bij jou op kantoor. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden mogelijk van sporten op de parkeerplaats, bij jullie op kantoor, of vanuit huis online achter de laptop bijvoorbeeld op je balkon, in de tuin of woonkamer.

Verder kan je aan de hand van sporten met collega’s ook nog eens de werkdruk verlagen binnen je organisatie. Samen sporten levert bij aan de teamsfeer en zorgt ervoor dat stress afneemt binnen het team. Ook kan dit voor vele werknemers een goeie reden zijn om in het dagelijkse leven het sporten weer op te pakken. Zoals aangegeven zijn er vele voordelen bij het beginnen van sporten met jouw collega’s. Want wees eens eerlijk tegen jezelf heel wat mensen sporten het liefst samen met mensen waar ze bekend mee zijn. Dit is de ideale manier om samen met je collega’s weer in beweging te komen.

Samen thuis sporten op je eigen niveau

Fit de dag opstarten of sluiten jullie de dag liever samen af? Dagelijks of één keer week? Een dag en tijdstip is natuurlijk zo gekozen. De les is uiteraard onder begeleiding van opzwepende muziek. Kom in beweging en bouw samen aan die juiste sfeer op bij jou op de werkvloer. Bekijk hieronder hoe het programma eruit kan komen te zien (afhankelijk van wat perfect bij jou als organisatie past).

Werkgeversvoordelen van sporten op het werk

Wanneer collega’s samen (digitaal) sporten levert dit een hele lijst met voordelen voor de werknemer zowel werkgever. Samen met je collega’s het zweet werken? Een gezonde organisatie bestaat over het algemeen uit medewerkers die zich vitaal, energiek en gerespecteerd voelen. Beloon de mensen uit jouw organisatie met een vitaliteitsprogramma en jij trakteert jezelf op werknemers die met een brede glimlach naar het werk komen. Het gevoel van waardering, uit zich in loyaliteit. Men werkt als vanzelf beter, harder en efficiënter samen en daarnaast ga je zien dat men alerter en productiever is en zich vaker flexibel opstellen naar anderen. Je Collega’s zien elkaar een keer op een andere manier dan achter hun bureau of bij het koffieapparaat. Bovendien is er ook uit een onderzoek van NISB gebleken dat sportieve werknemers minder actieve werknemers kunnen stimuleren voor een betere levensstijl.

Interessant voor jou? Neem direct contact op en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Michiel Huitema: Director KVK
Michiel Huitema: Director KVK
"Teambuilding op afstand"
Lees verder
Heb een leuke online workshop (online bootcamp) gehad.
Lucia: Assistant Blijf Groep
Lucia: Assistant Blijf Groep
"Goede online workshops"
Lees verder
Wij hebben eerder workshops afgenomen maar door de Corona was het ook mogelijk om dit online te doen. Bijzonder goed geholpen met de verschillende online systemen
Femke: HR Social Blue
Femke: HR Social Blue
"Mindfulness informatie & actief"
Lees verder
We zijn erg te spreken over het snelle en persoonlijke contact om de workshop te regelen. De inhoud van de workshop was zowel informatief als actief en werd door alle collega's als positief ervaren.
René Fernhout: Manager GVB
René Fernhout: Manager GVB
"Bijzonder stimulerend"
Lees verder
De gedrevenheid en het enthousiasme waarmee zij dit doen is bijzonder stimulerend. De deelnemers waren zeer te spreken over de stoelmassages en sportactiviteiten.
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
"Volledig naar tevredenheid"
Lees verder
Met plezier hebben we een Online Teamdag laten organiseren voor onze HR collega's. Aanrader!
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
"Prettige communicatie"
Lees verder
Prettige communicatie, leuke trainer! Denk met de klant mee en bedenken een uitdagend programma op maat voor alle deelnemers.
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
"Relevant en pakkend"
Lees verder
Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. De drie blokken waarin ''aanwezigheid'' werd afgewisseld met theorie of stof tot nadenken maakte het uur toegankelijk
Wendy Baars: HR Eventim
Wendy Baars: HR Eventim
"Gezondheidsdag groot succes"
Lees verder
Onze gezondheidsdag was een groot succes. De workshops waren goed georganiseerd, de (gehoor)testen met de vingerprik een groot succes en vooral de stoelmassages waren heerlijk!
Previous
Next

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?