Naar buiten! Doe de Stappen Challenge

Stappen Challenge: naar buiten!

De Stappen Challenge is een interactieve stappen game voor thuiswerkers! Dat thuiswerken is fijn, maar ongemerkt kom je veel minder vaak buiten. Dit voel je aan je lichaam. Herkenbaar? De Stappen Challenge brengt hier verandering in én zorgt voor teamspirit.

Met deze online team building game vormen de medewerkers teams. Iedereen gaat afzonderlijk van elkaar naar buiten om batches te halen. Zet stappen, beantwoord vragen en voer allerlei leuke en vitale challenges uit. Dagje geen zin? Jouw teamleden houden je scherp en jij hen!

Samen naar de 10.000 stappen

De Stappen Challenge is een synoniem voor teambuilding. Je houdt elkaar op de hoogte, deelt foto’s en stuurt filmpjes door. Hoeveel levels klimmen jullie samen?

Interactieve game:

  • Duur: vanaf 30 minuten tot 2 maanden (in overleg, op maat)
  • Op locatie, online of hybride
  • Individueel, maar in teamverband
  • Begeleiding via een speciaal ontwikkelde app
  • Fiscaal voordelig; bespaar tot 40%
  • Ook mogelijk als Advent Kalender

Klinkt dit als een perfecte activiteit voor jouw bedrijf? Laat het ons weten! Wij voorzien je van meer informatie of een plan op maat. Neem direct contact op en wij komen met de mogelijkheden.

Wandel jezelf vitaal

Wandelen is een effectieve en laagdrempelige manier om vitaal te blijven. Dit komt door zowel het bewegen als door de buitenlucht. Door een tijdje te wandelen, kan jouw lichaam ontspannen. Je ademt frisse lucht in en verwerkt de dag. En door dit soort bewegen, houden we spierpijn buiten de deur.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top