Naar buiten! Doe de stappen challenge

De Stappen Challenge is een interactieve stappen game voor thuiswerkers! Dat thuiswerken is fijn, maar ongemerkt kom je veel minder vaak buiten. Dit voel je aan je lichaam. Herkenbaar? De Stappen Challenge brengt hier verandering in én zorgt voor teamspirit.

Met deze online team building game vormen de medewerkers teams. Iedereen gaat afzonderlijk van elkaar naar buiten om batches te halen. Zet stappen, beantwoord vragen en voer allerlei leuke en vitale challenges uit. Dagje geen zin? Jouw teamleden houden je scherp en jij hen!

Samen naar de 10.000 stappen

De Stappen Challenge is een synoniem voor teambuilding. Je houdt elkaar op de hoogte, deelt foto’s en stuurt filmpjes door. Hoeveel levels klimmen jullie samen?

Klinkt dit als een perfecte activiteit voor jouw bedrijf? Laat het ons weten! Wij voorzien je van meer informatie of een plan op maat. Neem direct contact op en wij komen met de mogelijkheden.

Wandel jezelf vitaal

Wandelen is een effectieve en laagdrempelige manier om vitaal te blijven. Dit komt door zowel het bewegen als door de buitenlucht. Door een tijdje te wandelen, kan jouw lichaam ontspannen. Je ademt frisse lucht in en verwerkt de dag. En door dit soort bewegen, houden we spierpijn buiten de deur.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Stappen Challenge bedrijven

Specificaties

  • Duur: vanaf 30 minuten tot maanden (in overleg, op maat)
  • Op locatie, online of hybride
  • Individueel, maar in teamverband
  • Begeleiding via een speciaal ontwikkelde app
  • Ook mogelijk als Advent Kalender
  • Ons advies: jaarlijks stappen challenge
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Andere bekeken ook:

Hot item: de lunchwandeling We hebben het hier niet over het blokje om tijdens de pauze. ‘Lunchwandelen’ is tegenwoordig een begrip en de effecten een positieve verrassing. Strek samen met collega’s én een ervaren wandelcoach de benen en ga daarna weer energiek aan het werk.Fit & vitaal voor iedereen Lunchwandelen is ontzettend laagdrempelig. Vrijwel iedereen kan

Bekijk
Hot item: de lunchwandeling

Tijdens de workshop vitaliteit leer je als team hoe je beter in je vel kan zitten en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor een vitaal leven en wat voor impact dit heeft voor jou persoonlijke vitaliteit en voor jouw team. Vitale werknemers komen met een glimlach naar het werk!Kan ik wel vitaal leven?Is dit

Bekijk
Workshop Vitaliteit: verhogen van vitaliteit?

Sporten op het werk: dansen Denk aan Zumba, Aerobics, streetdance. Schud de spieren los, voel de muziek en maak plezier. Laad je weer helemaal op en dans stress rondom vergaderingen, notities en deadlines van je af!Dans alle werkdruk van je afWat voor muziek het wordt, dat kiezen jullie zelf. Maar dat het gaat swingen, dat

Bekijk
Sporten op het werk: dansen

Effectief investeren in de gezondheid van jouw bedrijf én medewerkers? Kies dan voor een vitaliteitscoach! Deze 1 op 1 sessies betalen zich al snel terug in de vorm van bruisende energie op de werkvloer, doeltreffende productiviteit en groeiende betrokkenheid.Snel resultaat met vitaliteitcoaching:Een vitaliteitscoach begeleidt na succesvolle afronding van een erkende opleiding medewerkers individueel en zet

Bekijk
Vitaliteitscoach voor bedrijven
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.