Stoelmassage bedrijven tarieven. Wat kost een stoelmassage?

Heb jij al eens nagedacht over een stoelmassage voor jouw bedrijf? Het is een goede manier om de productiviteit op de werkvloer te verbeteren. Door regelmatig ontspanning aan te bieden zullen de medewerkers met veel meer plezier naar het werk toe gaan. Meer werkplezier kun je makkelijk bereiken door een dienst toe te voegen aan je bedrijf zoals een massage. De frequentie van de stoelmassage bepaal jij zelf, de  uiteindelijke kosten liggen vaak lager door de aangepaste tarieven. De massages bieden veel positieve effecten aan jouw bedrijf en de medewerkers.

Alleen moeten de tarieven stoelmassage voor bedrijven wel goed bekeken worden. Deze tarieven kunnen sterk gaan verschillen. De kosten bestaan uit verschillende onderdelen en kunnen in rekening gebracht worden bij de medewerker maar kan ook in rekening gebracht worden bij de organisatie. Onderstaande informatie zet daarom een aantal punten voor jou op een rij.


Wat is een stoelmassage?

Voordat je gaat kijken naar de periodieke stoelmassages voor bedrijven tarieven moet je weten wat deze stoelmassage precies inhoudt en wat je ermee kunt bereiken. Medewerkers zitten veel gedurende de dag. Dit komt de spieren niet ten goede. Ze kunnen stijf worden en andere werkgerelateerde klachten volgen elkaar snel op. Daarbij kan stress ook veel invloed hebben op de spieren. Door een stoelmassage aan te bieden op het werk, zullen de problemen verlaagd kunnen worden. Waarbij de persoonlijke aandacht voor de werknemers een grote rol spelen. En stoelmassage is natuurlijk een klein gebaar, maar de massage zorgt er wel voor dat de medewerker zich weer lekker in zijn vel gaat zitten en zich gewaardeerd voelt.

Een stoelmassage neemt daarbij niet veel tijd in beslag. Een medewerker hoeft namelijk slechts 15 minuten op de stoel plaats te nemen. Daarbij wordt uitsluitend op de probleemgebieden gefocust. Iedereen kan de klachten dus doorgeven voordat de heerlijke massages worden uitgevoerd. Hierdoor is het veel effectiever dan andere massages en kan er in een korte tijd veel bereikt worden. De klachten door het lange zitten krijgen geen kans meer om op te spelen. De massages vinden onder werktijd plaats, en wordt uitgevoerd op locatie. 

De effecten van een stoelmassage bij bedrijven

Een stoelmassage voor bedrijven is eenvoudig op locatie uit te voeren. Voor de massage hoeft slechts een kleine ruimte beschikbaar gesteld te worden. Daarbij zullen de medewerkers nooit lang van hun werkzaamheden gehouden worden en duurt de massage gemiddeld 15 minuten. Stress op de werkvloer komt vrijwel niet meer voor. Door de laagdrempeligheid zullen steeds meer medewerkers gebruik van maken van de massage

Voor jou als werkgever betekent minder stress op de werkvloer ook minder ziekteverzuim en een verlaging van de burn-outs. Medewerkers zullen betere prestaties gaan leveren, waardoor de werkzaamheden een stuk beter zijn en het bedrijfsimago omhooggaat. Het is daarom altijd goed om deze optie aan te bieden op de werkvloer.

Vrijblijvende proefmassage?

Aandacht voor je medewerkers. Vraag eenvoudig een proefmassage aan voor bij jou op kantoor  

Kosten stoelmassage

De stoelmassage kosten kunnen per bedrijf verschillen. De uiteindelijke kostenopbouw is namelijk afhankelijk van enkele factoren zoals de minimale afname. Zo kun je bijvoorbeeld voor een eenmalige aanbieding van de stoelmassage gaan, maar ook periodieke stoelmassages laten komen uitvoeren. Op basis hiervan worden de eerste kosten berekend. Hoe vaker De Fitte Medewerker wordt ingeschakeld, hoe scherper de uiteindelijke kosten gaan zijn. Verder hoeven de werknemers geen eigen bijdrage te betalen wel is er sprake van een minimale afname.

Daarnaast wordt gekeken naar de tijd dat een stoelmassage beschikbaar moet zijn en voor hoeveel medewerkers. De tarieven voor de massages kunnen hierdoor anders worden. Als werkgever ga je echter altijd kosten besparen door middel van de stoelmassage. Een zieke en ongemotiveerde werknemer kost meer dan een beloning zoals een stoelmassage.

Voor periodieke stoelmassages op het werk zijn er ook fiscale voordelen voor bedrijven als deze is opgenomen in het Arboplan. De uiteindelijke kosten van een stoelmassage liggen na belastingaftrek zo’n 25 – 40% lager dan de genoemde tarieven, er zijn dus grote fiscale voordelen te halen uit de stoelmassages. De massages maken in redelijkheid deel uit van dat Arboplan. De overheid erkent dat stoelmassage op het werk een vrije verstrekking Arbo-voorziening is om ziekteverzuim te voorkomen. De massages hebben dus ook op financieel gebied een groot voordeel voor jouw bedrijf. Naast dat de massage lekker is om te ontvangen biedt het ook positieve effecten voor de werksfeer.

De uiteindelijke kosten liggen bij massages vaak lager dan verwacht, zelfs als je periodiek een massage aan gaat bieden, zonder minimale afname. Er is minder stress op de werkvloer en dus meer werkplezier ontstaat door de stoelmassage. Op de lange termijn ga je zelfs een flinke besparing krijgen en zullen jouw medewerkers jou dankbaar zijn voor het aanbieden van deze mogelijkheid. Hierbij moeten de genoemde tarieven aansluiten op wat jij als bedrijf wilt zien.

Ga voor werkgeluk!

Zet altijd alle genoemde tarieven voor jezelf op een rij en vraag een offerte op maat aan op basis van jouw wensen. Je weet hierdoor direct waar je aan toe bent en kunt de afspraken in gaan plannen. De laagdrempeligheid zonder minimale afname zorgt ervoor dat jouw medewerkers zich binnen een korte tijd weer gewaardeerd voelen.


Enkele bedrijven die je voor gingen

"Ontspannen en heerlijke stoelmassage"

Alle medewerkers die dit hebben mogen ondergaan vonden het super. Ieder kwartaal zullen we het voortzetten.  

Sabrina van Heerden - Verzorgende verantwoordelijke Omring

"Goede en geïnteresseerde masseurs"

Fijn en flexibel bedrijf, goede en vooral geïnteresseerde masseurs die graag hun bijdrage leveren.

Wobke Jongerden - HR Manager BovenIJ Ziekenhuis

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.