Stoelmassage op locatie door heel Nederland

Een stoelmassage bij jou op locatie? Wij krijgen heel vaak deze vraag. Logisch, want stoelmassage is één van de meest populaire bedrijfsactiviteiten.

Stoelmassage bij jou op locatie?

Benieuwd naar een stoelmassage bij jou op locatie? Vraag hier gratis een offerte aan en we zoeken gelijk contact met je op.


Hoe werkt een stoelmassage?

De stoelmassage gaat door kleding heen en wordt uitgevoerd op een massagestoel die meegenomen wordt door één van onze masseurs. De massage duurt ca. 20 minuten en wordt dus uitgevoerd door een vakbekwame masseur of masseuse. Tijdens deze stoelmassage worden jouw meest belaste spieren zoals rug, schouder en nek gemasseerd. Verder horen we graag van je wat je specifieke wensen zijn. Kortom dus een effectieve en snelle manier om werkstress te voorkomen en aan je medewerkers te laten zien dat je ze waardeert.

Wat zijn de voordelen van een stoelmassage op locatie?

Een stoelmassage vermindert de werkstress, voorkomt blessures, geeft een energieboost, verbetert je concentratie en verhoogt je weerstand. De stoelmassage op locatie zorgt dus voor dat beetje ontspanning tijdens de werkdag en dit allemaal gewoon bij jou op de werkplek. De stoelmassages zijn echt een publiekstrekker voor het bedrijfsleven voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of evenementen. 

Bedrijfsmassage

Massages bij jou op locatie

Benieuwd wat een massage bij jou op locatie voor je kan betekenen? Wij bij de Fitte Medewerker helpen je er graag bij verder. Wij regelen de masseur, de stoel en de planning.

Voordelen voor bedrijven

  • Voorkomt ziekteverzuim

  • Verlaagt burn-outs

  • Verlaagt werkstress

  • Verbeterd bedrijfsimago

  • Loyaliteit van jouw medewerkers neemt toe

Een fitte medewerker presteert beter

Door je medewerkers fit te houden zorg je ervoor dat ze beter presteren op de werkvloer. Hierbij is de vitaliteit van belang, met daarbij de juist ontspanning en plezier. Dit zijn allemaal voordelen van een stoelmassage op locatie.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.