Zeer gewaardeerd: stoelmassage

Zittend werk is niet goed voor je spieren, dat is over het algemeen wel bekend. De oplossing kan simpel zijn: denk aan een stoelmassage. En dat gewoon op kantoor (of thuis) . Een stoelmassage duurt 15 minuten en is full focus op de ‘probleemgebieden’ zoals nek, schouders en armen. In deze korte tijd is de doorbloeding van betreffende spieren weer helemaal in orde.

Houd jouw organisatie gezond en voeg stoelmassages toe aan de vitaliteitsagenda. Waarom? Een stoelmassage verlaagd werkstress en houdt medewerkers gezonder. Zowel lichamelijk als mentaal.

Voordelen stoelmassage

Het is een populaire massage voor bedrijven omdat we deze gemakkelijk op locatie uitvoeren. Een stoelmassage  is kort, efficiënt en over de kleding heen. De drempel kan haast niet lager. De massage werkt preventief omdat het bijzonder geschikt is ter voorkoming van stress en een heleboel andere klachten.

Wat kost een stoelmassage?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je alles over de verschillende opties, en over de kosten natuurlijk. Vooraf een keer proberen? Dat kan natuurlijk ook! Vraag dan nu direct een proefmassage aan.


  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Algemene Dienst productpagina

Specificaties

  • Op kantoor, je evenement of thuis
  • Individueel (15 á 20 minuten)
  • Efficiënt & simpel: kleding blijft aan
  • Geniet van alle voordelen van een stoelmassage
  • Ons advies: 2-wekelijkse stoelmassage
  • Massage op de tafel ook mogelijk
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Ontspannen en heerlijke stoelmassage"

Alle medewerkers die dit hebben mogen ondergaan vonden het super. Ieder kwartaal zullen we het voortzetten.  

Sabrina van Heerden - Verzorgende verantwoordelijke Omring

"Goede en geïnteresseerde masseurs"

Fijn en flexibel bedrijf, goede en vooral geïnteresseerde masseurs die graag hun bijdrage leveren.

Wobke Jongerden - HR Manager BovenIJ Ziekenhuis

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wat gebeurt er precies bij een stoelmassage?

Tijdens een stoelmassage voel je zachte golven door je hele lichaam stromen. De masseur maakt gebruik van drukpunten, strekking van de spieren en mobilisatie van de gewrichten. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades in je lichaam opgeheven. 

Een masseur behandeld de spieren die het meest te lijden hebben onder stress en een slechte werkhouding. Hierdoor worden de meest voorkomende probleemgebieden aangepakt. 

Tijdens de stoelmassage zit je in een speciale ontwikkelde op maat gemaakte massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening. Uw armen en benen hebben ook een steun, zodat het hele lichaam ontspannen kan worden.

Wanneer mag iemand niet gemasseerd worden?

In bepaalde gevallen is het verstandig om geen stoelmassage te ondergaan. Als je griep of een ander infectieziekte hebt raden we af om een stoelmassage te ondergaan. Dit komt omdat de stoelmassage de bloedcirculatie beïnvloedt. Hierdoor kunnen de symptomen verergeren. 

Ook huidirritaties, ernstige rugpijn en kneuzingen zijn redenen om niet gemasseerd te worden.

Andere bekeken ook:

Lachen is zo ontzettend belangrijk! En iedereen spreekt deze universele taal. Lach samen met je collega’s en kom snel

Bekijk
Lachworkshop: zet je lachspieren aan het werk

Bam! Klap! Trap! Boosaardige energie eruit, frisse positieve energie erin. Kickboksen is niet voor niets ontzettend populair. Onder het

Bekijk
Workshop kickboksen op het werk

Empowerment workshop op het werk; gaaf! Maar wat is het eigenlijk precies? Kort samengevat kunnen we ‘empowerment' omschrijven als:

Bekijk
Empowerment Workshop

Interactieve lunchwandeling Zie het eens voor je; samen met collega’s (inter)actief lunch wandelen met een mix aan connectie, focus

Bekijk
Interactieve lunchwandeling
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.