Een sportieve (online) teamdag

Het welbekende teamuitje! Over all bekend, maar nog niet altijd uitgevoerd. Zoek niet langer; kies voor een sportief teamuitje van Het Gezonde Lichaam. Laagdrempelig, flexibel en sowieso gaat iedereen met een blij gevoel naar huis.

Een teamuitje op kantoor

Het verzetje dat iedereen uit z’n bureaustoel haalt. Want je gaat als team geweldige momenten tegemoet. Samenwerken, naar elkaar toe groeien en een leuke gelegenheid na of tijdens werktijd. Je kiest zelf de uitgangspunten, want zo flexibel zijn wij. Met als grote voordeel: wij nemen jou het werk, de voorbereidingen en de organisatie volledig uit handen.

Teamuitje op maat

Een teamuitje hoort er eigenlijk wel bij toch? Maar het moet wel in jouw straatje en in die van de organisatie passen. Daar kunnen wij je bij helpen. Neem contact op en we zetten samen de mogelijkheden op een rij. De kosten? Ook die zijn flexibel. 

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
sportieve team dag

Specificaties

  • Duur: in overleg (vanaf 1 uur)
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Onder begeleiding
  • Ons advies: jaarlijks sportief teamuitje
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Enkele bedrijven die je voor gingen

Andere bekeken ook:

Interactieve lunchwandeling Zie het eens voor je; samen met collega’s (inter)actief lunch wandelen met een mix aan connectie, focus en theorie. In de theorie zitten concrete tips hoe je vitaler kan werken en leven, uiteraard afgestemd op jouw bedrijf. Ideaal om je team op te laden voor de volgende sessie, medewerkers bewuster te  laten worden

Bekijk
Interactieve lunchwandeling

Iets oogsten uit de natuur doe je met al je zintuigen. Je kijkt, voelt, ruikt, kneust, proeft en plukt de mooiste bloemen, planten, bessen, wortels of blaadjes. En je hebt niet eens door wat dit allemaal met je doet. samenwerken. Workshop Wildplukken met Mevrouw OnkruidStap van je drukke kantoorbaan in de stad, samen de natuur in.

Bekijk
Wildplukken workshop voor bedrijven

Inspirerend: een motiverende speaker “Eet je sperziebonen op. Daar wordt je groot en sterk van.” Vroeger wilde je al niet luisteren naar goede raad over je gezondheid. Maar wat als iemand echt tot je door weet te dringen? Een spreker die op een interactieve en expressieve manier de voordelen van een gezonde leefstijl voor je

Bekijk
Inspirerend: een motiverende spreker

Inspirerend: sportspeakers op kantoor Je gemotiveerd voelen. Gemotiveerd zíjn. Gemotiveerde medewerkers zijn de brandstof van een bedrijf. Samen de schouders onder het werk willen zetten, een gezamenlijk doel. En wie kan je dit gevoel beter uitleggen dan een sportspreker? Rico Verhoeven, Daphne Schippers, Epke Zonderland. Laat je inspireren!Topsport Motivation SpeakerHet blijkt dat onze motivatie bepaald

Bekijk
Inspirerend: sportspeakers op kantoor
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.