Thuiswerken & Fit blijven

Voorkom de stress die hierbij komt kijken. Maar hoe?

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Een goede thuiswerkplek is niet voor iedereen een gegeven. Voorkom de stress die hierbij komt kijken. Maar hoe? Van virtueel sporten met collega’s tot digitale workshops en online teambuilding. Grijp de kans om jouw medewerkers een steuntje in de rug te geven met bijvoorbeeld korte online energizers of een (thuis)werkplekonderzoek.

Thuiswerken aangenamer maken

Thuis werken & fit blijven

Zowel medewerkers als directie werken al enige tijd (gedeeltelijke) thuis. Zullen we ooit weer allemaal iedere dag naar kantoor gaan? Thuis fit en vitaal blijven én een goed ingerichte thuiswerkplek is dan extra belangrijk. Door hier als werkgever aan bij te dragen, geniet je al snel van de positieve effecten.

Alert op werkstress of burn-out

Niet meer dat praatje bij het koffiezetapparaat en die frisse neus haal je nu in je eentje. Collega’s heb je niet alleen maar om mee samen te werken, zonder kun je snel vereenzamen. Daarnaast beweeg je minder en eet je ongezonder. Waar deadlines gewoon deadlines blijven en managers als vanzelf een controlerende rol aannemen, vergeten medewerkers pauze te nemen. Ook de balans tussen werk en privé is veranderd. PAS OP! Stress of zelfs een burn-out liggen op de loer!

Aan de werkgever de taak om dergelijke werkstress te voorkomen. De Fitte Medewerker is specialist in vitaliteitsprogramma’s speciaal voor thuiswerkers. En let op, dit gaat verder dan een borrelpakket en een bedrijfsquiz. Efficiënt en op maat voor jouw organisatie.

De Fitte Medewerker: effectief & fiscaal voordelig

Wat past bij de organisatie én de mensen? Kickboksen, bootcamp of yoga? Het aanbod zal je verrassen. Perfect wanneer de activiteit direct voor of na, of tijdens werktijd plaatsvindt. En jullie doen het samen. Collega’s onder elkaar. Puur ontspannen en alle werkinhoudelijke zaken even laten voor wat ze zijn. 

Advies nodig? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw onderneming. Wat dacht je van een proefles?

Michiel Huitema: Director KVK
Michiel Huitema: Director KVK
"Teambuilding op afstand"
Lees verder
Heb een leuke online workshop (online bootcamp) gehad.
Lucia: Assistant Blijf Groep
Lucia: Assistant Blijf Groep
"Goede online workshops"
Lees verder
Wij hebben eerder workshops afgenomen maar door de Corona was het ook mogelijk om dit online te doen. Bijzonder goed geholpen met de verschillende online systemen
Femke: HR Social Blue
Femke: HR Social Blue
"Mindfulness informatie & actief"
Lees verder
We zijn erg te spreken over het snelle en persoonlijke contact om de workshop te regelen. De inhoud van de workshop was zowel informatief als actief en werd door alle collega's als positief ervaren.
René Fernhout: Manager GVB
René Fernhout: Manager GVB
"Bijzonder stimulerend"
Lees verder
De gedrevenheid en het enthousiasme waarmee zij dit doen is bijzonder stimulerend. De deelnemers waren zeer te spreken over de stoelmassages en sportactiviteiten.
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
"Volledig naar tevredenheid"
Lees verder
Met plezier hebben we een Online Teamdag laten organiseren voor onze HR collega's. Aanrader!
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
"Prettige communicatie"
Lees verder
Prettige communicatie, leuke trainer! Denk met de klant mee en bedenken een uitdagend programma op maat voor alle deelnemers.
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
"Relevant en pakkend"
Lees verder
Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. De drie blokken waarin ''aanwezigheid'' werd afgewisseld met theorie of stof tot nadenken maakte het uur toegankelijk
Wendy Baars: HR Eventim
Wendy Baars: HR Eventim
"Gezondheidsdag groot succes"
Lees verder
Onze gezondheidsdag was een groot succes. De workshops waren goed georganiseerd, de (gehoor)testen met de vingerprik een groot succes en vooral de stoelmassages waren heerlijk!
Previous
Next

Enkele bedrijven die je voor gingen

Lager ziekteverzuim

 • Preventief
 • Vitaler personeel
 • Financieel gunstig
 • Minder rugklachten/RSI
 • Verlaagd de bloeddruk
 • Kleinere kans op burn-outs
 • Ontspannen op werk, relaxt thuis

Verhoging productiviteit

 • Meer energie
 • Alerter, minder fouten
 • Verhoging concentratie en geheugen
 • Discipline en doorzettingsvermogen
 • Overwinnen van uitdagingen
 • Creativiteit wordt gestimuleerd
 • Investering die je snel terugverdient

Teambuilding/loyaliteit

 • Groei loyaliteit naar organisatie
 • Ontspannen en gezellig personeel
 • Moraal van het team wordt verhoogd
 • Positief imago voor de organisatie
 • Teamgeest wordt steeds sterker
 • Verhoogd werkplezier
 • Tevreden personeel
Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?