Verbindend Communiceren

“Dat communiceren gaat me toch best goed af?” Zou kunnen … Toch stapt de gemiddelde mens bij communicatie met anderen als vanzelf in talloze valkuilen. En dit kan soms heel slecht uitpakken. Vooral bij belangrijke gesprekken, waar je toch al tegenop keek.

Volg de online training en leer de basis

Waarom is op de juiste manier communiceren zo belangrijk? Om misverstanden te voorkomen. Misverstanden ontstaan bijvoorbeeld doordat je toch niet helemaal zegt wat je bedoelt of doordat de ander iets anders opvat, dan dat jij bedoelde. Ook timing kan cruciaal zijn.

In de workshop Verbindend Communiceren ontdek je wat de voordelen zijn van geweldloos communiceren, wat het verschil is tussen oordelen en waarnemen en hoe je communiceert vanuit je eigen behoeften. Na deze workshop ben je onder andere in staat gericht te luisteren én helder aan te geven wat je wilt.

Verbindende communicatie in jouw bedrijf?

Door zelf verbindend te leren communiceren of door jouw medewerkers hier kennis mee te laten maken, wordt de communicatie binnen jouw onderneming gegarandeerd beter, duidelijker en efficiënter.

Banden tussen collega’s versterken, men gaat communicatief veel fijner met elkaar om. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit een positief effect heeft op de gehele werksfeer en productiviteit. Lijkt het je wat? Neem meteen contact op en we bespreken samen hoe de workshop Verbindend Communiceren in jouw organisatie past.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Verbindend Communiceren

Specificaties

  • Duur: 60 tot 90 minuten
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Ons advies: programma verbindend communiceren
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Een bank of tafelmassage op kantoorEen uitgebreide massage tijdens werktijd. Het is hier toch geen wellness oord?! Een kantoor is inderdaad geen ontspanningscentrum,

Bekijk
Tafelmassage of bankmassage op kantoor

Bam! Klap! Trap! Boosaardige energie eruit, frisse positieve energie erin. Kickboksen is niet voor niets ontzettend populair. Onder het mom van ‘sporten op

Bekijk
Workshop kickboksen op het werk

Yoga op het werk is het ontspanning moment voor bij jou op de werkvloer. De diverse yogahoudingen die je aanneemt tijdens een fijne

Bekijk
Yoga op het werk

Empowerment op het werk; gaaf! Maar wat is het eigenlijk precies? Kort samengevat kunnen we ‘empowerment' omschrijven als: het vinden en vergroten van

Bekijk
Empowerment & boxing
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.