In welke wereld stap jij met Virtual Reality?

Virtual Reality: nieuwe wereld!

Waar in een verwarrende tijd dezelfde doelen blijven staan, zullen werknemers misschien op hun tenen lopen. Hoe fijn is het dan dat jouw werkgever jullie heel eventjes naar een andere wereld stuurt? Ontspan tijdens een powernap in een hangmat op het strand, doe yoga in het bos of maak een wandeling op de maan.

VR voor bedrijven:

  • Duur: 1 week
  • Iedere dag een nieuwe wereld naar keuze
  • Online vanuit huis of op het werk
  • Individueel of met collega’s of familie
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Wat is VR eigenlijk?

360 graden plezier! Medewerkers krijgen de speciale Virtual Reality bril thuis. Met deze bril op stap je direct in een nieuwe wereld, 360 graden rond. Het is even wennen, maar daarna alleen maar leuk. Een ‘uitje’ om echt even te ontspannen. Is dit iets voor de medewerkers in jouw onderneming? Neem contact op en wij voorzien je snel van meer info over de mogelijkheden en de daarbij passende tarieven.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?