In welke wereld stap jij met Virtual Reality?

Waar in een verwarrende tijd dezelfde doelen blijven staan, zullen werknemers misschien op hun tenen lopen. Hoe fijn is het dan dat jouw werkgever jullie heel eventjes naar een andere wereld stuurt? Ontspan tijdens een powernap in een hangmat op het strand, doe yoga in het bos of maak een wandeling op de maan.

VR voor bedrijven, wat is het eigenlijk?

360 graden plezier! Medewerkers krijgen de speciale Virtual Reality bril thuis. Met deze bril op stap je direct in een nieuwe wereld, 360 graden rond. Het is even wennen, maar daarna alleen maar leuk. Een ‘uitje’ om echt even te ontspannen. Is dit iets voor de medewerkers in jouw onderneming? Neem contact op en wij voorzien je snel van meer info over de mogelijkheden en de daarbij passende tarieven.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Virtual Reality

Specificaties

  • Duur: 1 week
  • Op locatie, online of hybride
  • Iedere dag een nieuwe wereld naar keuze
  • Individueel of met collega’s of familie
  • Keuze uit: een volledig vitaliteitsprogramma, een eenmalige of regelmatige activiteit
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Hoe gemakkelijk zeggen jouw medewerkers ‘nee’? Vinden zij het lastig voor zichzelf op te komen en hoe weerbaar voelen zij zich in lastige situaties? Zeggen dat iets niet gaat lukken of een ander vertellen wat jij ervan vindt, is echt niet altijd even makkelijk. Niet voor iedereen tenminste. Hoe open de cultuur van een bedrijf

Bekijk
Anti-stress workshop ‘hoe voorkom ik een burn-out?’

Nasal Breathing – eruit wat erin zit Ademhalen doe je de hele dag. Maar wist je dat als je hier iets meer aandacht aan besteedt, je er zoveel meer uit kunt halen dan alleen zuurstof? Probeer Nasal Breathing; van automatische piloot naar een energiek lichaam.Wat is Nasal Breathing?“Unlock the potential of correct breathing!” Dat klinkt

Bekijk
Nasal Breathing – eruit wat erin zit

Staat het al op jullie vitaliteitsprogramma? Stretchen op het werk. Want vergis je niet, rekken en strekken kan ontzettend veel verschil maken tijdens de drukte van een volle werkdag.Soepele spieren, productieve medewerkersVan die vastzittende schouders en nek wil je wel af, maar je dagelijks naar de sportschool zie je echt niet zitten. Ontwikkel soepele spieren

Bekijk
Stretching workshop: ontspannen op werk

Welke rol speelt presenteren in jouw werk? Leg je zo af en toe iets uit aan collega’s of sla jij belangrijke klanten gemakkelijk met de meest overtuigende argumenten om de oren? Presenteren kan allerlei dingen betekenen. Maar het is wel fijn als je het altijd met overtuiging doet.Spreken in het openbaarTijdens de workshop Overtuigend Presenteren

Bekijk
Workshop: Overtuigend Presenteren
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.