Vitaliteitscan

Staan jouw medewerkers in hun kracht?

Hoe empowered is jouw personeel en hoe staan zij in hun kracht? Halen zij het maximale uit hun talent? Vragen die best gesteld mogen worden. Belangrijk juist! En door deze inzetbaarheidscan verzamel je direct de antwoorden.

De lat van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

Werkvermogen, employability en bevlogenheid. Wat zijn de wensen voor jouw onderneming? Deze scan is een oplossing op maat. Laagdrempelig en met de focus op het signaleren van problemen die er nu zijn of wellicht voor de deur staan. De groepsresultaten vormen de basis voor een interventie.

Vitaliteitscan bedrijf: wat zijn de voordelen?

Vitale en bevlogen medewerkers zijn een enorm pluspunt voor het bedrijf. En ook zij zelf ervaren deze meerwaarde. Het voelt geweldig om gemotiveerd te zijn, flexibel en effectief. Een daling in het ziekteverzuim en in een ongewenste uitstroom van personeel is het logische gevolg.

Met deze vitaliteit scan maken wij jouw visie (en toekomst) op duurzame inzetbaarheid visueel. Nieuwsgierig naar wat dit voor jouw bedrijf aan inzichten kan opleveren? Neem meteen contact op en we bespreken samen hoe de analyse voor jouw organisatie kan werken.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Aanvragen Gratis Strategie Gesprek

Hoe ziet een integraal vitaliteitsbeleid eruit tijdens en straks na Corona? Dat is wat we ons allemaal afvragen. We hebben geleerd wat goed werkt en wat niet.

Ook brengt het uitdagingen met zich mee. Hoe houden we bijvoorbeeld onze medewerkers vitaal, productief, bevlogen en maximaal inzetbaar? In dit strategiegesprek geven we je concrete handvatten waar je direct iets mee kan.

Vraag het strategie gesprek aan. Meer dan 200 bedrijven gingen je al voor.

Gratis Strategiegesprek

Wil je liever direct een antwoord?

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?