Vitaliteitcoach voor bedrijven: voor maximaal effect

Effectief investeren in de gezondheid van jouw bedrijf én medewerkers? Kies dan voor een vitaliteitscoach! Deze 1 op 1 sessies betalen zich al snel terug in de vorm van bruisende energie op de werkvloer, doeltreffende productiviteit en groeiende betrokkenheid.

De juiste 1 op 1 coaching

Vitaliteitscoaches van De Fitte Medewerker begeleiden individueel en zetten zowel het fysieke als mentale deel in de spotlight. Denk aan bijvoorbeeld voeding, beweging en ontspanning (fysiek). En aan je emotionele welzijn zoals positiviteit, relaties en het relativeren van een levensdoel (mentaal).

Positieve resultaten

  • Duur: in overleg
  • Op locatie of een online vitaliteitcoach  
  • Individueel vitaliteitcoaching
  • Onder begeleiding van een ervaren coach
  • Inclusief tools om zelf verder door te pakken
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Vind de gezonde balans

Laat jouw medewerkers begeleiden door een vitaliteitcoach zodat zij in vorm raken of blijven. Want van medewerkers die gezond zijn en zelf de balans tussen werk en privé maar ook tussen werkzaamheden afzonderlijk kunnen behouden, daar pluk je uiteindelijk zelf de vruchten van.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?