Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Vitaliteitscoach voor bedrijven

Effectief investeren in de gezondheid van jouw bedrijf én medewerkers? Kies dan voor een vitaliteitscoach! Deze 1 op 1 sessies betalen zich al snel terug in de vorm van bruisende energie op de werkvloer, doeltreffende productiviteit en groeiende betrokkenheid.

Snel resultaat met vitaliteitcoaching:

  • Duur: 20 minuten tot 1 uur per sessie
  • 1 op 1
  • Op locatie, online of hybride
  • Incl. digitale leeromgeving
  • Onder begeleiding van een professionele vitaliteitcoach
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Wat is een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach begeleidt na succesvolle afronding van een erkende opleiding medewerkers individueel en zet zowel jouw fysieke aspecten als mentale deel in de spotlight. Denk aan bijvoorbeeld voeding, beweging en ontspanning (fysiek). En aan je emotionele welzijn zoals positiviteit, relaties en het relativeren van een levensdoel (mentaal).

Wat doet een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach richt zich op de vitaliteit van de medewerkers of persoon in een integrale aanpak. Het gaat in dit geval niet alleen om de fysieke gezondheid maar ook de mentale en zijn of haar levensstijl. De vitaliteitscoach helpt jou in je persoonlijke ontwikkeling, om zo een vitaal leven en duurzame gedragsverandering te realiseren. Medewerkers blijven op deze manier vitaal, en wordt ook wel gezien als een soort personal trainer. Het is dan ook een efficiënte manier om chronische stress of een burn out te voorkomen.

Vitaliteitscoach

1 op 1 coaching

We bieden 1 op 1 coaching aan om te zorgen dat jouw medewerkers een persoonlijk traject starten en in verschillende modules de tools krijgen om zich weer fit en vitaler te voelen. Door 1 op 1 coaching aan te bieden, behaal je in een kortere tijd, meer winst op mentale en fysieke gezondheid.  

Houdt je medewerkers vitaal door een vitaliteitcoach in te schakelen en neem contact met ons op. Want van medewerkers die gezond zijn, positief denken en zich vitaler voelen, daar pluk je uiteindelijk zelf de vruchten van. 

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Michiel Huitema: Director KVK
Michiel Huitema: Director KVK
"Teambuilding op afstand"
Lees verder
Heb een leuke online workshop (online bootcamp) gehad.
Lucia: Assistant Blijf Groep
Lucia: Assistant Blijf Groep
"Goede online workshops"
Lees verder
Wij hebben eerder workshops afgenomen maar door de Corona was het ook mogelijk om dit online te doen. Bijzonder goed geholpen met de verschillende online systemen
Femke: HR Social Blue
Femke: HR Social Blue
"Mindfulness informatie & actief"
Lees verder
We zijn erg te spreken over het snelle en persoonlijke contact om de workshop te regelen. De inhoud van de workshop was zowel informatief als actief en werd door alle collega's als positief ervaren.
René Fernhout: Manager GVB
René Fernhout: Manager GVB
"Bijzonder stimulerend"
Lees verder
De gedrevenheid en het enthousiasme waarmee zij dit doen is bijzonder stimulerend. De deelnemers waren zeer te spreken over de stoelmassages en sportactiviteiten.
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
Marcel Groothof: Dienst Uitvoerig Onderwijs
"Volledig naar tevredenheid"
Lees verder
Met plezier hebben we een Online Teamdag laten organiseren voor onze HR collega's. Aanrader!
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
Ilse Dekker: HR Markus B.V.
"Prettige communicatie"
Lees verder
Prettige communicatie, leuke trainer! Denk met de klant mee en bedenken een uitdagend programma op maat voor alle deelnemers.
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
Sjoerd Arkesteijn: Decathlon
"Relevant en pakkend"
Lees verder
Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. De drie blokken waarin ''aanwezigheid'' werd afgewisseld met theorie of stof tot nadenken maakte het uur toegankelijk
Wendy Baars: HR Eventim
Wendy Baars: HR Eventim
"Gezondheidsdag groot succes"
Lees verder
Onze gezondheidsdag was een groot succes. De workshops waren goed georganiseerd, de (gehoor)testen met de vingerprik een groot succes en vooral de stoelmassages waren heerlijk!
Previous
Next

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?