Vitaliteitsscan? Je zet medewerkers in hun kracht!

Hoe empowered is jouw personeel en hoe staan zij in hun kracht? Halen zij het maximale uit hun talent? Vragen die best gesteld mogen worden. Belangrijk juist! En door deze inzetbaarheidscan verzamel je direct de antwoorden.

De lat van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

Werkvermogen, employability en bevlogenheid. Wat zijn de wensen voor jouw onderneming? Deze vitaliteitsscan is een oplossing op maat. Laagdrempelig en met de focus op het signaleren van problemen die er nu zijn of wellicht voor de deur staan. De groepsresultaten vormen de basis voor een interventie. Waarbij de inrichting functies van toepassing zijn voor gezond gedrag, ook voor de werkgever. Dit draagt bij voor hogere productiviteit. 

Vitale organisatie

Vitale medewerkers maken onderdeel uit van een vitale organisatie, waarbij een gezonde leefstijl een grote rol speelt. De inzetbaarheid van jouw medewerkers is van belang, om zo productiever te werk te gaan. Inrichting van functies op werkvloer zijn van grote invloed op zowel de werknemers als de werkgevers. Waarbij de arbeidsomstandigheden in de huidige situatie soms herzien moeten worden, om zo een beter beeld te krijgen van de productiviteit.

Vitaliteitsscan bedrijf: wat zijn de voordelen?

Vitale medewerkers zijn een enorm pluspunt voor het bedrijf. En ook zij zelf ervaren deze meerwaarde. Het voelt geweldig om gemotiveerd te zijn, flexibel en effectief. Een daling in het ziekteverzuim en in een ongewenste uitstroom van personeel is het logische gevolg. Ook is een preventief medisch onderzoek een keuze om te checken hoe vitaal jouw organisatie ervoor staat, hierin komen de fysieke klachten meer naar voren.

Met deze vitaliteit scan maken wij jouw visie (en toekomst) op duurzame inzetbaarheid visueel. Nieuwsgierig naar wat dit voor jouw bedrijf aan inzichten kan opleveren? Neem meteen contact op en we bespreken samen hoe de analyse voor jouw organisatie kan werken.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Strategisch vitalteitsbeleid?

Ben je nog geen klant bij ons, maar wil je wel graag even een keer sparren over jouw vitaliteitsbeleid? Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Vraag gerust gratis en vrijblijvend een Strategiegesprek aan.

Vraag het strategie gesprek aan. Meer dan 200 bedrijven gingen je al voor.

vitaliteitsprogramma

Wil je liever direct een antwoord?

Scroll naar top

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je medewerkers fit en vitaal blijven.

Vul hieronder de Gratis Adviesgesprek formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 300 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?