Werkplek onderzoek

Stoel op de verkeerde hoogte tegenover een scherm dat te laag staat of een muis die simpelweg niet bij jouw hand past. Vaak heb je het niet door maar sluipen klachten in spieren en gewrichten er langzaam in.

Een werkplekonderzoek biedt de oplossing

Een goede instelling van je werkplek maakt wel uit. Een juiste werkplek + voldoende beweging houdt klachten buiten de deur. Of je nou thuis werkt of op de zaak, het op de juiste manier inrichten van jouw kantoor is belangrijk.

Tijdens een werkplekonderzoek kijken we naar de instellingen van de werkplek en de houding van de gebruiker. Zo brengen we snel in kaart hoe het beter kan. Kleine aanpassingen maken vaak al een groot ergonomisch verschil. Fysieke tips in bij het onderzoek inbegrepen.

Benieuwd over alle voordelen van het onderzoek?

Een fiscaal voordelige investering, maar misschien maakt een werkplekonderzoek wel het verschil in jouw organisatie. Iedereen weet tenslotte dat wie lekker in z’n vel zit, zijn/haar werk veel beter aan kan. Wil je meer horen over de voordelen? Stuur ons een mailtje. Bellen kan natuurlijk ook.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Advent kalender bij jou op werk

Specificaties

  • Duur: 15 á 20 minuten per werkplek
  • Op locatie, online of hybride
  • Persoonlijk werkplekadvies
  • Ons advies: jaarlijks werkplekonderzoek
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Erg tevreden en meedenkend"

Wij zijn als organisatie erg tevreden. Het personeel denkt mee in oplossingen. Daarnaast zijn er tijdens het virtuele thuiswerkplekonderzoek hele concrete tips gegeven. Al met al een hele positieve ervaring!

Nynke de Vries - HR Medewerker Vilans

"Duidelijke communicatie en erg flexibel"

Onze gezondheidsdag was een groot succes. De workshops waren goed georganiseerd, de (gehoor)testen met de vingerprik een groot succes en de stoelmassages waren heerlijk! 

Wendy Baars - HR Manager Eventim

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Stoel op de verkeerde hoogte tegenover een scherm dat te laag staat of een muis die simpelweg niet bij jouw hand past. Vaak heb je het niet door maar sluipen klachten in spieren en gewrichten er langzaam in. En niemand die het ziet want jij werkt thuis.Een werkplekonderzoek biedt de oplossingEen goede instelling van je

Bekijk
Gezonde thuiswerkplek

Preventief Medisch Onderzoek (PMO) Neem het ziekteverzuim van jouw onderneming eens onder de loep. Laag, gemiddeld of eigenlijk toch best wel hoog? Breng eens in kaart hoe vaak en waarom jouw medewerkers zich ziek melden. Een handige tool om dit te onderzoeken is PMO (Periodiek Medisch Onderzoek). Daling in het ziekteverzuim? Je bent al op

Bekijk
Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

RI&E?! Risico Inventarisatie & Evaluatie. Zet de arbeidsrisico’s binnen jouw organisatie op een rij met een Risico Inventarisatie Analyse. Waarom melden mensen zich ziek? Hoe hoog is de gemiddelde werkdruk en wat zijn de wensen van het personeel? Zijn er ergens ongemerkt risico’s ingeslopen? Wij sporen ze op!Bouwen aan een vitaliteitsplanBreng arbeidsrisico’s in kaart want

Bekijk
Arbreidsrisico’s in kaart brengen aan de hand van RI&E (checklist)

Tijdens deze workshop wordt er onderzocht wat de fysieke belasting is van jouw werkplek en wat voor jou prettig werken is. Zo wordt er bekeken hoe jij jouw werkplek optimaal kan instellen, zodat je zowel ergonomisch werkt en het werk prettig blijft, zonder fysieke klachten te krijgen. Tijdens deze cursussen krijg je persoonlijk advies hoe

Bekijk
Ergonomisch werken: jouw werkhouding verbeteren
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.