Een gezonde werkplek

Kun jij geconcentreerd en productief werken thuis? De werkplek kan bepalend zijn voor hoe een medewerker zich voelt. Fysiek en mentaal. Wist je dat je iemand thuis langs kunt laten komen om jouw werkplek gezond in te richten? Van een (thuis)werkplek onderzoekmeubelen(thuis)hulpmiddelensmoothies tot een schone werkplek.

Werkplekonderzoek voor gezond thuiswerken

De een presteert beter wanneer hij/zij zich full focus kan terugtrekken. De ander heeft dynamiek, energie en overleg nodig. De werkplek is hierin bepalend. Opgeruimd, voorzien van allerlei ergonomische hulpmiddelen of juist de mogelijkheid om zoveel mogelijk rond te lopen. Je bent bij de specialisten van De Fitte Medewerker aan het juiste adres.

Standaard of maatwerk

Eigenlijk bepaal jij dit. Van welke smoothie je houdt of bijv. van welke werkplek; van jouw eigen kleur tot een compleet nieuwe inrichting. We beginnen uiteraard met goed luisteren en zorgen dan dat voor jou het beste wordt geïmplementeerd. Zo snel als jij wilt natuurlijk.

Prettige werkplek; werkplezier & fiscaal voordelig

De beste werkplek daar streeft iedereen naar. Het verhoogt je werkplezier, zeker niet onbelangrijk. Advies nodig? Dat geven wij jou graag. Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw onderneming. Wellicht is een kennismaking een goed idee?

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.