Anti-stress workshop ‘hoe voorkom ik een burn-out?’

Hoe gemakkelijk zeggen jouw medewerkers ‘nee’? Vinden zij het lastig voor zichzelf op te komen en hoe weerbaar voelen zij zich in lastige situaties? Zeggen dat iets niet gaat lukken of een ander vertellen wat jij ervan vindt, is echt niet altijd even makkelijk. Niet voor iedereen tenminste. Hoe open de cultuur van een bedrijf ook is.

Bewaak je deze grenzen niet, dan is het mogelijk dat er stress ontstaat of dat je last krijgt van klachten van een burn-out. Pas op! Want hier kan je heel lang last van hebben.

Vitaliteit op het werk: voorkom werkstress

Voel je fit, energiek en altijd op je gemak. Je werk is toch een plek waar je vaak bent. Assertiviteit stelt je in staat om duidelijk te communiceren. Hierdoor neemt je zelfredzaamheid toe. Je creëert respect voor jezelf en leert hoe je op een passende manier voor jezelf kunt opkomen. Daarnaast ontdek je waar jouw grenzen liggen en hoe je hier mee om kan gaan. Bewaak deze grenzen, wij bieden de handvatten hiervoor.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
workshop anti-stress

Specificaties

  • Duur: 60 tot 90 minuten (inspiratie / kennismaking)
  • Voor optimaal effect: dagdeel en 1 op 1 stress coaching
  • Op locatie, online of hybride
  • Groepsverband en/of individueel
  • Begeleiding van een professionele coach
  • Ons advies: programma anti-stress en burn-out
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als organisatie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Het nadeel van het gebruiken van de WKR is dat de werkkostenregeling beperkt is waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Bedrijven die medewerkers met regelmaat vitaliteitsactiviteiten zoals stoelmassages aanbieden adviseren wij dan ook om de massages op te nemen in het arbo-plan waardoor het forfait van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. En het dus niet onder de WKR regeling valt.

Andere bekeken ook:

Lachen is zo ontzettend belangrijk! En iedereen spreekt deze universele taal. Lach samen met je collega’s en kom snel op 1 lijn. Ontdek de leuke dingen in een ander en verbeter zo tegelijkertijd de samenwerking. Een gemakkelijke en effectieve workshop.Lachworkshop in teamverbandSpanning, verdriet en zorgen lach je niet weg. Maar je kunt lachen wel inzetten

Bekijk
Lachworkshop: zet je lachspieren aan het werk

Een workshop vol hilariteit, ontspanning en verbinding. Zingen met collega’s, daar had je vast nog niet aan gedacht? Iedereen kan zingen, ook jij. En dit gaan we je laten zien tijdens de workshop Zingen met Collega’s.Van online pubquiz tot miniconcertNa deze workshop heb je de fijne kneepjes van het zingen helemaal onder de knie. Net

Bekijk
Teambuilding: zingen met collega’s

Welke rol speelt presenteren in jouw werk? Leg je zo af en toe iets uit aan collega’s of sla jij belangrijke klanten gemakkelijk met de meest overtuigende argumenten om de oren? Presenteren kan allerlei dingen betekenen. Maar het is wel fijn als je het altijd met overtuiging doet.Spreken in het openbaarTijdens de workshop Overtuigend Presenteren

Bekijk
Workshop: Overtuigend Presenteren

Staat het al op jullie vitaliteitsprogramma? Stretchen op het werk. Want vergis je niet, rekken en strekken kan ontzettend veel verschil maken tijdens de drukte van een volle werkdag.Soepele spieren, productieve medewerkersVan die vastzittende schouders en nek wil je wel af, maar je dagelijks naar de sportschool zie je echt niet zitten. Ontwikkel soepele spieren

Bekijk
Stretching workshop: ontspannen op werk
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.