Workshop feedback geven en ontvangen

Feedback is iets anders dan je ongezouten mening geven. Door op de juiste manier feedback te geven én te ontvangen, kan een team uitgroeien tot een toponderneming. Zo belangrijk is het. Profiteer van deze kennis en kies voor de workshop Feedback Geven & Ontvangen.

Alles over feedback

Sommige mensen zien een vraag om feedback als een kans de ander van een dikke mening en/of allerlei adviezen te voorzien. Anderen klappen compleet dicht en blijven er het liefst zo ver mogelijk bij uit de buurt.

Het geven van feedback kun je leren. En ook het ontvangen ervan kun je je eigen maken. Want zelfs wanneer iemand jou op de juiste manier van feedback voorziet, kan het lastig zijn deze eerlijk te ontvangen en er daadwerkelijk iets nuttigs mee te doen.

Dé praktische workshop voor werknemers

Tijdens de workshop feedback geven en ontvangen staat het belang van opbouwende feedback centraal. De houding, de pijn of de timing van het geven of ontvangen van constructieve feedback wordt onder de loep genomen. Ontdek zo wat de belangrijkste ingrediënten zijn van goede verbindende feedback en het opvangen ervan. Wat werkt? Wat niet? Breng de werkvloer naar de workshop en oefen met collega's in eigen praktijksituaties. Behaal met jullie feedback alleen nog maar win-win resultaat! Aan de hand van deze praktische handvatten weet je precies hoe je constructief feedback moet geven op een positieve manier.

Na deze workshop zie je de team spirit groeien. Evenals het respect en de efficiënte communicatie. Het juist geven en ontvangen van feedback op een passende wijze is cruciaal voor een organisatie. Is jouw doel door ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. We bespreken samen hoe we jouw medewerkers kennis kunnen laten maken met de juiste feedback aan de hand van een leerzame training. 

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Workshop Feedback geven en ontvangen

Specificaties

  • Duur: 60 tot 90 minuten
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Ons advies: programma feedback geven en ontvangen
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefles?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec ultrices dui. Proin ac eros feugiat, sollicitudin elit in, condimentum orci. Proin lobortis sagittis dui, vel rhoncus nisi luctus sed. In volutpat pretium tellus a luctus.


Suspendisse vulputate turpis sed ligula accumsan iaculis. Vestibulum dictum sed nulla et efficitur. Aliquam malesuada, lacus id malesuada finibus, ligula elit feugiat arcu, scelerisque pellentesque mi erat sed felis. Cras ultrices lorem eu ligula scelerisque placerat.


Mauris turpis turpis, maximus et blandit sed, elementum ac ante. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.

Andere bekeken ook:

De Advent Kalender is een interactieve game voor thuiswerkers! Dat vele thuiswerken is fijn, maar echt verbinding opzoeken met collega’s is

Bekijk
Advent kalender bij jou op werk

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Wat zijn jouw kwaliteiten en wie ben jij diep van binnen eigenlijk?

Bekijk
Personal branding workshop

Een sportieve (online) teamdagHet welbekende teamuitje! Over all bekend, maar nog niet altijd uitgevoerd. Zoek niet langer; kies voor een sportief

Bekijk
Een sportieve (online) teamdag

Stoel op de verkeerde hoogte tegenover een scherm dat te laag staat of een muis die simpelweg niet bij jouw hand

Bekijk
Werkplek onderzoek
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.