Persoonlijke ontwikkeling workshop: ontplooi jezelf!

Wat is eigenlijk zelfontplooiing. Maar vooral hoe zorg je ervoor dat medewerkers groeien, succesvol en bevlogen blijven. Hoe scherper medewerkers voor ogen hebben wat ze kunnen en willen, hoe energieker ze zijn voor jouw onderneming. Hier hoort ook bij leren hoe je jezelf kunt analyseren en anderen kan bijsturen cq helpen. Dit alles leer je in deze (online) workshop persoonlijke ontwikkeling.

Groeien op jouw tempo!

Groeien, groeien, groeien… Maar snelheid is niet van belang. Bamboe groeit sneller dan bonsai maar is daardoor niet mooier.

Workshop zelfontplooiing

Nee geen sterke/zwakte analyses, geen competenties; gewoon een interactieve  bedrijfsworkshop waar je leert zelf aan de slag te gaan met je persoonlijke groei. Je krijgt belangrijke en duidelijke handvatten mee. Met deze inspiratie kan je direct wat mee. Klinkt dit als een interessante workshop voor medewerkers uit jouw onderneming? Wij voorzien je graag van meer informatie of een plan op maat. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Workshop Persoonlijke Ontwikkeling

Specificaties

  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Ook als spreker, in power trajecten en individuele (power) coaching
  • Ons advies: programma persoonlijke ontwikkeling
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Inspirerend: een motiverende speaker “Eet je sperziebonen op. Daar wordt je groot en sterk van.” Vroeger wilde je al niet luisteren naar goede raad over je gezondheid. Maar wat als iemand echt tot je door weet te dringen? Een spreker die op een interactieve en expressieve manier de voordelen van een gezonde leefstijl voor je

Bekijk
Inspirerend: een motiverende spreker

Office Gym – meer energie Alsof de spieren in je nek en schouders in brand staan. Je weet wel, wanneer je per ongeluk al uren naar je scherm zit te staren, in dezelfde houding. Dat is niet goed voor je! En dat weet je best. Office Gym helpt je zulke klachten te voorkomen. Je wordt

Bekijk
Office Gym – meer energie

Een sportieve (online) teamdag Het welbekende teamuitje! Over all bekend, maar nog niet altijd uitgevoerd. Zoek niet langer; kies voor een sportief teamuitje van Het Gezonde Lichaam. Laagdrempelig, flexibel en sowieso gaat iedereen met een blij gevoel naar huis.Een teamuitje op kantoorHet verzetje dat iedereen uit z’n bureaustoel haalt. Want je gaat als team geweldige

Bekijk
Een sportieve (online) teamdag

De Advent Kalender is een interactieve game voor thuiswerkers! Dat vele thuiswerken is fijn, maar echt verbinding opzoeken met collega’s is lastig. Dit voel je. Herkenbaar? De Advent Kalender zorgt voor verbinding, beweging en plezier.Met deze online team building game vormen de medewerkers teams. Iedereen gaat afzonderlijk dagelijks aan de slag met batches te verdienen.

Bekijk
Advent kalender bij jou op werk
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.