Vitaal Leiderschap voor managers

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor het digitaal leidinggeven. Hoe blijf je effectief geconnect met je medewerkers en zij met jou? Ook voor HR professionals interessant, want ook het ‘hoe ontdek je stress tijdens thuiswerken?’ komt aan bod.

Ontdekken & oplossen

Herken de signalen van stress bij wie (nu al lange tijd) thuis werken. Ook leert deze workshop je problemen rondom werkstress bespreekbaar te maken. Onderschat het correct leidinggeven op afstand niet. Houd het ziekteverzuim laag en schrijf je in voor de workshop Vitaal Leiderschap.

Vitaal & succesvol

Word succesvoller door de training Vitaal Leiderschap. Verbind collega’s met jou en met elkaar, leer hen beter om te gaan met de complexiteit en onzekerheid van het thuiswerken. Team spirit vergroot, ziekteverzuim verlaagt en de medewerkers presteren beter.

  • Duur: 60 tot 90 minuten
  • Interactieve online workshop
  • In groepsverband en/of individueel
  • Begeleiding van een professionele coach
  • Bespaar zakelijk tot 40%! (fiscaal voordelig)

Gezonde stressbalans

Werkstress is nummer 1 reden van uitval op het werk. Toch kunnen we zonder stress niet zo goed functioneren. Een gezonde balans zou natuurlijk perfect zijn. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Dit is precies wat je tijdens deze praktische workshop Vitaal Leiderschap leert. Hier hoort ook een stresstest bij. Deze is laagdrempelig en kan ook ingezet worden als start van een online event.

Klinkt dit als een interessante workshop voor jou of jouw HR medewerkers? Wij voorzien je graag van meer info. Neem gewoon even contact op.

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Meer dan 200 bedrijven uit Nederland gingen je al voor

Enkele bedrijven die je voor gingen

Scroll naar top

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Ontdek hoe je medewerkers vitaal en energiek blijven.

Vul hieronder het Gratis Offerte formulier in en klik op ‘verzenden’ . Onze experts adviseren jou direct hoe je medewerkers vitaal en energiek worden. Juist nu tijdens deze crisis. #fightthecrisis.

Al meer dan 200 bedrijven hebben het formulier al ingevuld en konden direct makkelijk starten op basis van ons gratis advies:

Vitaliteitprogramma's op maat

Direct contact?