Workshop Vitaliteit: verhogen van vitaliteit?

Tijdens de workshop vitaliteit leer je als team hoe je beter in je vel kan zitten en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor een vitaal leven en wat voor impact dit heeft voor jou persoonlijke vitaliteit en voor jouw team. Vitale werknemers komen met een glimlach naar het werk!

Kan ik wel vitaal leven?

Is dit vitale leven voor iedereen? En hoe ingewikkeld is dat eigenlijk? Wist je dat jouw vitaliteit je direct energie en plezier opleveren? Gezond eten, voldoende ontspannen en op tijd bewegen. Tijdens de workshop vitaliteit komt het allemaal op een heldere en interactieve manier aan bod. Ga opzoek naar de gezonde leefstijl die bij jou past.

Veerkracht op het werk

Hoe zorg ik voor een gezonde levensstijl en hoe gezond is mijn huidige leefstijl? Naast een gezonde leefstijl en je fysiek fit voelen is je mentale gezondheid net zo belangrijk. Vandaar ook de gezegde; een gezonde geest in een gezond lichaam. Wanneer jij je vitaal en gelukkig voelt is de kans op een burn out lager. Mentale gezondheid is erg bepalend voor jouw algehele vitaliteit.

Ook is het belangrijk wanneer je denkt aan vitaliteit dat je voldoende beweegt. Voldoende bewegen en gezonde voeding zijn essentieel voor een vitaler leven. Ook kan dit zorgen voor minder stress in het dagelijks leven

Wat levert de workshop vitaliteit op?

 • Motivatie 

 • Vitaliteit op zichzelf

 • Ervaar minder stress

 • Bewustwording en balans

 • Bevlogenheid

Voordelen van vitale medewerkers?

Hoe denk je zelf dat het met je gaat als je tevreden, gezond en gelukkig bent? Blij! Maar ook vol energie, gemotiveerd en alert. Dit allemaal heeft effect van je gezonde leefstijl. Je voelt je waarschijnlijk ook creatiever, flexibeler en misschien zelfs socialer. En dit levert voor jouw bedrijf een hele berg op. Zo stijgt de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.. Dan is de investering in een workshop vitaliteit helemaal zo gek nog niet. De workshops kunnen zowel op locatie als online gegeven worden en het aantal deelnemers is verschillend voor alle workshops.

Interesse of meer info? Ga direct voor een offerte aanvraag of neem contact met ons op.

 • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
 • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Workshop Vitaliteit

Specificaties

 • Duur: 45 tot 90 minuten
 • Op locatie, online of hybride
 • In groepsverband
 • Ons advies: vitaliteit programma
 • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Inspirerend: een motiverende speaker“Eet je sperziebonen op. Daar wordt je groot en sterk van.” Vroeger wilde je al niet luisteren naar

Bekijk
Inspirerend: een motiverende spreker

Staat het al op jullie vitaliteitsprogramma? Stretchen op het werk. Want vergis je niet, rekken en strekken kan ontzettend veel verschil

Bekijk
Stretching workshop: ontspannen op werk

Mindfulness EnergizerStap in het nu en begin (of eindig) jouw werkdag mindful. Laat de gejaagde wereld ver achter je en stuur

Bekijk
Mindfulness Energizer

Lach jezelf gezond!De lach-kickstart is voor iedereen die in is voor een geintje, maar ook de bittere noodzaak begrijpt van een

Bekijk
Lach jezelf gezond!
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.