Effectief: workshop voeding

Heb je medische klachten, zoals een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte, diabetes? Wil je afvallen? Wil je je energieker voelen? Op alle vragen krijg je antwoord met een workshop voeding op kantoor of online. Maar gezond eten, dat kost toch heel veel tijd? Dat valt gelukkig reuze mee. Lees snel verder of vraag direct een offerte aan, want wij zorgen dat je gezond eten met gemak & snelheid leert combineren.

Gezonde voeding, gericht op jou

Je kunt gelijk je in keuken aan de slag. Op basis daarvan kan je in met 1 op 1 coaching in een vervolg advies op krijgen. 

Wat is gezonde voeding?

Dit is voor iedereen anders. En het is niet altijd minder. Gezonde voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor uw lichaam: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en voldoende vocht. En ja het mooie; met gezonde voeding verklein je ook je kans op ziektes, zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. En je voelt je fitter! Nieuwsgierig geworden wat deze workshop voeding voor jou kan betekenen? Neem direct contact op en wij geven antwoord op al je vragen.

  • Meer dan 300 bedrijven gingen je voor 
  • Klanten waarderen ons met een 4,5 / 5,0
Gezonde voeding workshop

Specificaties

  • Duur: 60 tot 90 minuten
  • Op locatie, online of hybride
  • In groepsverband
  • Ook als spreker, in power trajecten en individuele (power) coaching
  • Ons advies: programma voeding
  • Mogelijkheid voor ESF subsidie

Enkele bedrijven die je voor gingen

"Relevant en pakkend"

Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld en daardoor toegankelijk.


Sjoerd Arkesteijn - Personal Development Leader Decathlon

"Groot succes, alles verliep uitstekend"

De workshops waren energiek en erg interessant. Onze collega's werden goed aan het denken gezet. Je merkte dat ze een hoop ervaring hebben en groepen goed kunnen enthousiasmeren.

Eva Rutten - HR Business Partner Coosto

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een proefsessie?

Je kunt bij ons altijd een proefsessie aanvragen. De kosten zijn eenmalig en je zit nergens aan vast. Wel zo handig toch?

Zit ik er lang aan vast?

Dat bepaal jezelf. Het is wel zo dat de kosten lager kunnen zijn bij een langer jaarprogramma. De keuze is aan jou. Een jaarprogramma heeft trouwens een aantal voordelen:

Voordeel 1: Met jaar programma’s bereik je als klant de beste resultaten

Doordat er genoeg tijd is om in detail te werken kunnen we samen opzoek gaan naar het beste resultaat en hebben we samen alle tijd en mogelijkheden om naar de juiste oplossing te zoeken.

Voordeel 2: Jaarprogramma’s geven stabiliteit en voorspelbaarheid aan je bedrijf.

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Voordeel 3: Verder is een jaarprogramma ook veel voordeliger vergeleken met een eenmalige afnamen

Je kunt namelijk van jaar tot jaar makkelijker indelen, met voldoende vrijheid en aanpassingstijd.

Kan ik tussendoor wijzigen in het aanbod?

Absoluut! Wij kijken continue wat het beste past bij je medewerkers. 

Wat als er geen gebruik van gemaakt gaat worden?

Net zo makkelijk je bij ons kunt opschalen, kun je ook bij ons afschalen. Dat kun helemaal zelf, maar we denken ook graag met je mee.

Wat als Corona weer om de hoek komt kijken?

Wij werken strikt volgens de RIVM richtlijnen. Mocht Corona ervoor zorgen dat wij niet meer verantwoord activiteiten kunnen uitvoeren, dan staken we de activiteiten totdat dit weer mogelijk is. Nogmaals alles in het teken van tevreden medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor promotie/communicatie?

Wij helpen in voorbeeldcommunicatie en planning. Indien gewenst kunnen wij je ook de gehele promotie en communicatie oppakken. Jij hebt immers nog 101 andere taken.

Hoe regel ik de planning/inschrijvingen?

Daar helpen wij mee. Je ontvangt van ons een planning. Dit kan een fysieke planning zijn of een online inschrijf systeem. 

Heb ik voldoende input om het MT te overtuigen?

Dit is aan jou. Maar uiteraard kun je ons vragen directiestukken aan te leveren om je MT mee te krijgen.

Heb ik voldoende ruimte in mijn WKR?

Als de loonsom van al uw medewerkers samen € 400.000 is. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%. Per 2022 geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom een percentage van 1,7% in plaats van 3%.  

Andere bekeken ook:

Tijdens de workshop vitaliteit leer je als team hoe je beter in je vel kan zitten en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor een vitaal leven en wat voor impact dit heeft voor jou persoonlijke vitaliteit en voor jouw team. Vitale werknemers komen met een glimlach naar het werk!Kan ik wel vitaal leven?Is dit

Bekijk
Workshop Vitaliteit: verhogen van vitaliteit?

Inspirerend: sportspeakers op kantoor Je gemotiveerd voelen. Gemotiveerd zíjn. Gemotiveerde medewerkers zijn de brandstof van een bedrijf. Samen de schouders onder het werk willen zetten, een gezamenlijk doel. En wie kan je dit gevoel beter uitleggen dan een sportspreker? Rico Verhoeven, Daphne Schippers, Epke Zonderland. Laat je inspireren!Topsport Motivation SpeakerHet blijkt dat onze motivatie bepaald

Bekijk
Inspirerend: sportspeakers op kantoor

Daar word je toch vrolijk van? Samen op het werk smoothies maken. Deze workshop zorgt voor meer dan alleen plezier, het laat de medewerkers op een gezellige manier kennismaken met een gezonde levensstijl en de voordelen daarvan.Gezellige workshop, gezonder levenSnickers of een banaan? Waarom niet een soort van combi? Maar dan wel een gezonde! Hoe

Bekijk
Samen smoothies maken

Een workshop vol hilariteit, ontspanning en verbinding. Zingen met collega’s, daar had je vast nog niet aan gedacht?

Bekijk
Smoothies thuis of op de werkvloer
Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 
085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. 
Vraag een gratis offerte aan.

Heb je een vraag?

Stuur een  Whatsapp bericht of bel ons op: 085 - 303 81 94 of mail: info@defittemedewerker.nl

Offerte aanvragen

Meer dan 300 bedrijven gingen je al voor. Vraag een gratis offerte aan.